Novi Sad: Isključuje se deo javnog osvetljenja

U Novom Sadu će biti smanjeno javno osvetljenje, saopšteno je iz "Elektrodistribucije Novi Sad".

U Novom Sadu će biti smanjeno javno osvetljenje, saopšteno je iz "Elektrodistribucije Novi Sad".

Biće isključen deo dekorativne rasvete, kao i 30 % rasvete na glavnim saobraćajnicama u gradu.

Pošto će se, prema prognozi, veoma niske temperature zadržati i narednih dana, iz "Elektrodistribucije Novi Sad" apeluju na građane da racionalno troše struju. Navode da je sistem za sada stabilan, ali da dugotrajnije veliko opterećenje nije dobro za sigurnost u snabdevanju, jer su povećane mogućnosti da dođe do kvarova.

U saopštenju stoji i da su sve mobilne ekipe angažovane na terenu, da je podignut stepen pripravnosti i dežurstva na najviši nivo i da će u slučaju kvara ili ispada pojedinih delova mreže "Elektrodistribucija Novi Sad" u najkraćem roku otkloniti kvar, koliko to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

  • Marko

    09.02.2012 11:23
    Pa dobro su se setili. Sta ima da svetle reklame i osvetljenje zgrada (npr. Banovine) kada je ovakva situacija? Ja stedim, gasim svetla po stanu, kuvam na butan bocu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti