Za nabavku video nadzora u srednjim školama u Vojvodini 60 miliona dinara, konkurs u toku

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje raspisuje konkurs u vrednosti od 60 miliona dinara za nabavku video nadzora u srednjim školama u Vojvodini.
Za nabavku video nadzora u srednjim školama u Vojvodini 60 miliona dinara, konkurs u toku
Foto: Pixabay
"Nakon rebalansa budžeta, naš sekretarijat opredeliće ova značajna sredstva za nabavku opreme za video nadzor i opreme za povezivanje s monitoring-sobom. Svesni smo nemilih događaja koji su se nedavno desili. S ciljem prevencije, Pokrajinska vlada želi da obezbedi što sigurnije okruženje za prosvetne radnike, đake i sve zaposlene u srednjim školama", istakao je je potpredsednik Pokrajinske vlade i resorni sekretar Robert Otot, uputivši poziv svim srednjim školama s teritorije Vojvodine da se jave na konkurs.
Jedna ustanova može podneti samo jednu prijavu na konkursu, koja može da glasi na maksimalno 2.000.000 dinara.
 
Prednost u dodeli sredstava imaće ustanove koje dostave izjavu da će lokalna samouprava na čijoj teritoriji ustanova ima sedište, najkasnije do 30. juna 2025. godine, finansirati opremanje monitoring-sobe, koja će se nalaziti u odgovarajućem prostoru, u skladu sa zakonom. Konkurs je otvoren od 6. do 20. septembra.
Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se lično u pisarnici pokrajinskih organa uprave u Novom Sadu ili poštom, na sledeću adresu: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravui nacionalne manjine – nacionalne zajednice,s naznakom naziva konkursa/programa i projekta, (Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad).
 
Obrazac upitnika s prilozima može se preuzeti na sajtu Sekretarijata OVDE.
  • Mađarska sova

    06.09.2024 09:08
    hu@hu.hu
    Šta se patite sa ovim konkursima i tenderima, jednostavno prebacite novac Intersecu ili nekom drugom mezimcu.
  • Лалош

    06.09.2024 00:24
    Њикхај
    Шта надзире… празне учионице због топлоте. Срамота. Школе се распадају буквално. А ови уграђују камере, односно профит за себе
  • Sremac

    05.09.2024 19:50
    Ima li tu mene.... Opet lopinate....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.