Preventivni pedijatrijski pregledi u Dečijoj bolnici

Preventivni pedijatrijski pregledi biće u nedelju, 8. septembra, organizovani u Dečijoj bolnici.
Preventivni pedijatrijski pregledi u Dečijoj bolnici
Foto: 021.rs

Obavljaće se besplatni preventivni pregledi dece i neophodne laboratorijske analize (kompletna krvna slika i analiza urina).

Prema potrebi, deca će se upućivati na dalje dopunske preglede.

Pregledi će se obavljati od 8h do 17h.

  • Kako da ne

    07.09.2024 00:04
    Zaboravio sam da napisem da je to cena u privatnoj ordinaciji. Znate ono, dopunski rad jer kod njih ne postoji sukob interesa kao sto je slucaj u svakoj drugoj struci.
  • Slaven

    06.09.2024 23:40
    Iskustvo iz Engleske
    Živim na relaciji Engkeska - Srbija.
    Moje dete je Engelskoj zakazano da čeka 16 meseci pregled kod imunologa - pedijatra a privatno imamo mogućnost odmah ali bi cena iznosila oko 500 funti sa analizama. U Novom Sadu smo zakazali privatno i isti pregled obavili za znacajno manje pare.
  • Kako da ne

    06.09.2024 19:49
    Preventivni pedijatrijski pregledi!? Hajde probajte da zakazete redovan pregled kod specijaliste, na primer imunologa ili gastroenterologa. A kod istog tog gastroenterologa je 7000 din. za dobar dan kada pregleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti