FTN obustavio nastavu, ostali fakulteti rade

Fakultet tehničkih nauka neće raditi do 19. februara, dok ostali fakulteti nastavljaju s normalnim radom.

Fakultet tehničkih nauka neće raditi do 19. februara, dok ostali fakulteti nastavljaju s normalnim radom.

Fakultet tehničkih nauka neće raditi do 19. februara, a svi ispiti i predavanja se odlažu zbog vanredne situacije i niskih temperatura. Ostali fakulteti će nastaviti s normalnim radom, a za studente koji zbog vremenskih uslova ne budu mogli da dođu na polaganje ispita organizovaće se vanredni rok.

Iz Rektorata je preporučeno da se odredi jedan ili dva dana nakon zvaničnog završetka roka kada bi oni mogli da dođu i polažu ispite, kaže za Radio 021 prorektor za nastavu, profesor Milan Simić.

"Mi smo prvo predložili da to budu 17. i 18. februar, ali nismo se nadali ovome što trenutno doživljavamo, tako da bi fakulteti mogli to i da pomere za 20. i 21. februar", kaže Simić i dodaje da svaki fakultet donosi odluku za sebe. "Ja im preporučujem da izađu u susret studentima i verujem da će skoro svi ili većina fakulteta to i uraditi", navodi profesor Simić.

Filozofski fakultet danas nije radio zbog havarije na sistemu za grejanje. Od sutra se predviđa normalan rad.

  • Nenad

    10.02.2012 16:09
    Šta sada ovo znači. Neko napisa gore da će neki da drže vežbe. Radi li se ili ne? Raspad sistema!
  • Tupamaros

    10.02.2012 09:23
    Očekivano
    Bravo za FTN. Još jednom ste dokazali da ste najpametniji i najrazumniji.
  • Cepelin

    10.02.2012 06:32
    FF
    Na sajtu Filozofskog fakulteta stoji da fakultet neće raditi 09.02.2012. god., zbog problemima sa grejanjem. Uprkos tome, na odseku za anglistiku, prof. održi ispit sa četiri studenta, koji, verovatno nisu pogledali sajt, uz obrazloženje da ga ne zanima šta stoji na sajtu. Biće da je lik autonomiju univerziteta shvatio kao autonomiju svakog pojedinačnog profesora. P.S. Dva od četiri studenta nisu položili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti