Spens smanjuje intenzitet rada, SNP otkazao sve predstave

Rukovodstvo Spensa je prema nalogu Elektrovojvodine donelo odluku da od danas ceo objekat radi sa redukovanom rasvetom i grejanjem.

Rukovodstvo Spensa je prema nalogu Elektrovojvodine donelo odluku da od danas ceo objekat radi sa redukovanom rasvetom i grejanjem.

Bazen prestaje sa radom, a otkazuju se i svi trenažni procesi u svim sportskim prostorima. Svi ulazi na prvom spratu se zatvaraju za posetioce, dok će na prizemlju biti otvorena četiri najprometnija ulaza. Odluka stupa na snagu odmah, a o svakoj izmeni ili ponovom redovnom radu Centra javnost će biti pravovremeno obaveštena.

Zbog teške energetske situacije i upozorenja o isključenju struje i Srpsko narodno pozorište je danas otkazalo sve predstave do daljnjeg.

  • Daisy

    11.02.2012 21:30
    @Kriza
    Ti možda nisi ekspert, a nisam ni ja, ali red bi bio da malo poradiš na najosnovnijem obrazovanju. Energenti nisu nešto što isprde anđeli - oni dolaze odnekud, koštaju i nisu neiscrpni, a nadoknaditi ih ne mogu ni politikanti ni stručnjaci. Energetska kriza postoji u celom svetu. Trgni se iz tog varoškog sumraka u kom živiš.
  • kriza

    10.02.2012 14:31
    @Daisy

    "Energetska kriza" postoji samo u onim regijama gde potkoženi, nekompetentni politikanti sociopatskog opredeljenja vode računa samo o svojim džepovima i % koje će da otmu, a ne vode računa o oblastima za koje su "eksperti". Na primer, ljudi zaduženu za energetiku i rudarstvo je poželjno da su energetičari, geodete a ne ortopedi.
  • Daisy

    10.02.2012 10:02
    ...
    Ne bih da branim ovu vlas', pošto istu prezirem, ali strašno je što ovde ima toliko malograđana koji ne vide dalje od svog nosa i sokaka. Ako niste primetili, energetska kriza je u celom svetu, ne samo ovde, a ovakvi problemi iskrsavaju i u Evropi i Americi i drugim "obećanim" zemljama. Planeta Zemlja štuca...a vi...o menicama i političarima...tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti