FOTO: Pala betonska ograda terase sa zgrade na Limanu

Sa zgrade u Balzakovoj 59 pala je betonska ograda balkona.
FOTO: Pala betonska ograda terase sa zgrade na Limanu
Foto: 021.rs

Kako je 021.rs pisao u četvrtak, ograda terase na petom spratu se odvojila i pretila je da padne.

Ograda na koju su građani upozoravali sada je završila na zemlji.
 
Građani javljaju da se obrušila, ali nije poznato da li je došlo do intervencije kako bi se srušila ili je pala sama od sebe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

 
 
Kako se moglo videti na fotografijama koje nam je ranije prosledio čitalac, betonska ograda terase se odvalila i bila je nagnuta napred.
 
 
Čitalac je naveo da je o svemu obavešten predsednik Skupštine stanara, kao i građevinska inspekcija.
 
Dodao je i da je komunalna milicija obezbedila mesto mogućeg pada, do kog je u međuvremenu i došlo.
  • levi liberal

    12.09.2024 15:53
    @///
    "...Ne znam da li je zakon promenjen (moguce, nekada je soba morala biti najmanje 12 m2, a danas 9), ako nije, terasa nije licno vlasnistvo (i ne bi trebala ni da se naplacuje pri kupovini stana)."
    ---
    Ko ima pristup terasi? Samo i iskljucivo vlasnik stana. Druge komsije nemaju. Dakle dakako da ulazi u kvadraturu i dabome da je privatno vlasnistvo. Komunizam je mrtav.
  • ///

    12.09.2024 09:38
    @BAI
    Nekada zakonski terase nisu ulazile u kvadraturu stana, pripadalo je celoj zgradi, jer je deo fasade, kao i svi ostali zajednicki delovi zgrade. Svi stanari su placali "Stanu" mesecnu nadoknadu za odrzavanje, a "Stan" je bio obavezan da ih redovno odrzava ili po pozivu predsednika kucnog saveta. Vremenom su se nakotili lopovski direktori, lenji i bezobrazni sefovi i radnici koji se bave privatnim poslovima, dok im u firmi tece plata. Novi investitori su prosto izmislili da terasa ulazi u kvadraturu, ne bi li povecali zaradu. Ne znam da li je zakon promenjen (moguce, nekada je soba morala biti najmanje 12 m2, a danas 9), ako nije, terasa nije licno vlasnistvo (i ne bi trebala ni da se naplacuje pri kupovini stana).
  • Nemanja

    11.09.2024 11:51
    @BAI

    Jednog meseca su Limanci ustaše, drugog komunjare. Jo*ote koji ste vi napaćeni luzeri kad vam je jedan od dva urbana gradska centra u državi dupke pun neprijatelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti