Otvoreni bazen na Spensu radiće dok su visoke temperature

Otvoreni bazen na Spensu radiće sve dok su visoke temperature i on je jedini bazen na kom i dalje traje kupališna sezona, dok su otvoreni bazeni SC "Sajmište" zatvoreni 1. septembra.
Otvoreni bazen na Spensu radiće dok su visoke temperature
Foto: 021.rs
Portparolka Spensa Slobodanka Brankov rekla je za Tanjug da je odluka o nastavku sezone doneta 2. septembra.
 
"Sve dok vremenske prilike to dozvoljavaju, građani će moći da dolaze. Istog dana, Sajmište je zatvoreno za građane, sada ga koriste samo sportske organizacije", rekla je Brankov.
Ona je dodala da je spreman i zatvoreni bazen na Spensu, ali da će uskoro biti pokriveno i Sajmište, te da se nada da sezona kupanja i na zatvorenim bazenima počinje za desetak dana.
 
"Na malom bazenu se realizuju svi naši sportsko-rekreativni programi. Iskoristimo uvek letnju pauzu da unutrašnje bazene na kojima se održavaju i takmičenja zimi, pripremimo i prekontrolišemo", kazala je Brankov za Tanjug.
Otvoreni bazen ima celodnevnu smenu dok zatvoreni ima pet građanskih smena.
 
Noćnog kupanja na otvorenom bazenu više nema.
  • Liman666

    09.09.2024 05:59
    Katanac
    Ajte zatvarajte to.Komšiluku je dosta Šabana,Šemse,Šekija,Desingerice u ranim jutarnjim vikendaškim časovima i večernjim iza 23h naravno.Ču noćno kupanje pa maltrtiraj građane koji pune budžet da bi vi imali plate,a vi tako.Lokot na vašarsku zabavu.Radničko sportski pozdrav oi oi oi
  • Branislav

    08.09.2024 16:27
    Kosanovic
    Bolje da ga su ga zatvorili pre mesec dana koliko je prljav. Sramota.
  • oblak

    08.09.2024 12:14
    znaci do ponedeljka , sutra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti