Prva prikupljena garderoba i posteljina danas u Velikom ritu

U akciji Radija 021 i Društvenog centra, Novosađani su doneli 50-ak vreća toplih stvari za stanovnike Velikog rita i ta prva sakupljena pomoć biće im uručena već ovog jutra.

U akciji Radija 021 i Društvenog centra, Novosađani su doneli 50-ak vreća toplih stvari za stanovnike Velikog rita i ta prva sakupljena pomoć biće im uručena već ovog jutra.

Prikupljeni džemperi, jakne, pokrivači, kape, šalovi i čarape će biti odneti u 10h, a kombi za prevoz garderobe i posteljine obezbedio je Gradski štab za vanredne situacije. S obzirom na to da građani neprestano donose neophodne stvari u prostorije Radija 021 u Miletićevoj 45, akcija će trajati svakodnevno dok za to ima potrebe.

I Savet Mesne zajednice "Slana bara" je pozvao sugrađane da donesu staru odeću, obuću i ćebad u prostorije mesne zajednice u Čenejskoj 54, do subote u 12 časova.

Juče je u toku dana mahanizacija Zimske službe "Puta" uklonila sneg sa svih pristupačnih puteva u Velikom ritu, dok je Centar za socijalni rad pripremio 350 paketa prehrambenih artikala. Centar im svakodnevno deli i odeću, a ogrev će obezbediti Nacionalni park "Fruška gora".

  • Пера

    10.02.2012 09:17
    @Mile V.
    Не лупетај у својој мржњи већ однеси нешто до Кола Српских Сестара, Мајке 9 Југовића, а можеш и до Caritas-a.
  • mile V

    10.02.2012 07:34
    veliki rit
    Jeste li primetili da se crkva NIKAD nije ukljućila u ovakve akcije,ali zato znaju da se voze u debelim djipovima.Obični paraziti.
  • Пера

    10.02.2012 06:44
    @Anonimusu
    Сјајан коментар.Лично бих додао само једну ствар колико тих јадних људи је ова погана власт прихватила из Еу у ткзв реадмисији, а да никада нису имали пребивалиште у овој земљи!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti