Pokrajina finansira rekonstrukciju ulice u Sremskim Karlovcima: Koštaće 50 miliona dinara

Pokrajinska vlada će sa 50 miliona dinara finansirati rekonstrukciju Matoševe ulice u Sremskim Karlovcima.
Pokrajina finansira rekonstrukciju ulice u Sremskim Karlovcima: Koštaće 50 miliona dinara
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, pokrajinska premijerka Maja Gojković je prilikom nedavne posete ovom mestu istakla da će pokrajina podržati dalji infrastrukturni razvoj Sremskih Karlovaca i rekonstrukciju i adaptaciju i adaptaciju glavnih i važnijih sporednih ulica u tom mestu.
Tom prilikom je dogovorena je podrška za rekonstrukciju Matoševe ulice, što je od velikog značaja za građane Sremskih Karlovaca.
 
Na sednici Pokrajinske vlade je i doneta odluka o izdvajanju 21,55 miliona dinara za hitnu popravku krova na starom delu objekta OŠ "Temerkelj Ištvan" u Tornjošu, u opštini Senta, koji je oštećen pred početak školske godine.
Planirani radovi obuhvataju popravku krovne konstrukcije, zamenu krovnog pokrivača, plafona i prateće elektroenergetske instalacije.
 
U novoj školskoj godini za sve učenike škole u Tornjošu, nastava je organizovana u drugom, novom delu zgrade, dok se ne završe radovi na sanaciji krova starog objekta.
  • Paaaaa

    11.09.2024 20:06
    Ovi
    Pokraina rekonstrukciju oni pevače...sramota...umesto da je kultirno umetničko društvo odigralo solet kola i doviđenj...kakvi pevači ? Oni vile sa bazenima i stanove na svim destinacijama, a narod nema vodovod i put...Tata vam zaradio pare da arčite i dajete pevačima.Sram vas bilo !
  • Iva

    11.09.2024 17:20
    Sajlovo
    Mogla bi Maja da se prošeta i kroz ulice na Sajlovu.Pola asfaltirane a pola ne pa kad vozači krenu autom po kiši i blatu ispada da mi i nemamo asfalt.
    Bilo bi interesantno znati ko je odobrio da se asfaltira pola ulice a pola ostavi u blatu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti