Dodeljen novac za zaštićena područja u Vojvodini: 950 hiljada za NP Fruška gora

Pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine opredelio je sredstva za upravljače zaštićenih područja za ovu godinu.
Dodeljen novac za zaštićena područja u Vojvodini: 950 hiljada za NP Fruška gora
Foto: 021.rs
Najviše novca, 950 hiljada dinara, dobilo je Javno preduzeće "Nacionalni park Fruška gora". Ovaj novac namenjen je za unapređene stanja zaštićenog područja kroz sanaciju ekosistema oštećenog prirodnim nepogodama. 
Za područje Novog Sada sredstva su dodeljena i za uređenje Koviljsko-petrovaradinskog rita za koji je zaduženo preduzeće "Vojvodinašume". U ove svrhe dodeljeno je pola miliona dinara.
Novac je opredeljen i za Carsku baru, Begečku jamu, Zasavicu, Obedsku baru, Palić, Titelski breg i druga zaštićena područja prirode. 
  • pajo patak

    11.09.2024 13:33
    schaliwo:
    950.000 din. za NP za celu godinu; a ona iz NB 700.000 za jedan mesec.
  • sramno

    11.09.2024 12:49
    Malo više od Jorgobankine plate

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti