Novosadsko pogrebno preduzeće zamenilo pokojnike

Novosađaninu Srećku P. umesto pokojne supruge Olge, s patologije u pokrajinskoj bolnici dovezena je nepoznata žena, koju nesrećni čovek umalo nije sahranio.
Novosađaninu Srećku P. umesto pokojne supruge Olge, s patologije u pokrajinskoj bolnici dovezena je nepoznata žena, koju nesrećni čovek umalo nije sahranio.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin, isključuje mogućnost da je na patologiji došlo do greške i ističe da je pogrebno preduzeće "Miran san Miljuš" preuzelo telo. Familija je oplakivala potpuno nepoznatu osobu, jer u počektu nisu otvarali kovčeg, a u ponedeljak je tehničar s patologije primetio da je uzeto pogrešno telo, pa je greška, srećom pre sahrane, ispravljena.

Vlasnik pogrebnog preduzeća "Miran san Miljuš", Đuro Miljuš, kaže za "Blic" da se sa suprugom pokojnice nagodio, te da nema potrebe da se od svega pravi problem. Preduzeće je pokrilo sve troškove sahrane, a Miljuš kaže da je to učinjeno zato što je čovek siromašan, a ne zato što je želeo da ga podmiti. On smatra da iza svega skoji konkurencija, koja je pogrešno obeležila tela.

  • ljibok

    19.10.2012 13:21
    žalosno
    Prošle sedmice preminuo mije otac u Urgentnom centru.Ta bagra iz gore pomenutog pogrebnog peduzeća je javila mojoj majci (naravno da su se predstavili kao da su iz bolnice)i kroz pola sata pojavili su se na vratima stana.Sva sreća pa ih je mama otpikala.Inače izgledali su kao dva klošara.
    Telegram je stigao 4 sata kasnije.
    Sramota jedna !
  • sale novosadjanin

    11.02.2012 09:31
    djuro miljus ?
    mislim da nije mogao sam da preuzme pokojnicu.
    neko je morao da ga uputi koje telo je za preuzimanje .
    po meni,krivica je na patologiji !
  • P

    10.02.2012 16:37
    Djuro
    Ako se radi o Djuri( bilo kom) odma sranje. Da covek nije bio siromasan mogao je postati malo bogatiji u svoj nesreci. Pravi advokat bi postavio pitanje "Koliko je do sad bilo ovakvih slicajeva koji nisu otkriveni" Veliko sranje se moglo desiti da je covek imao para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti