Novosađani, "Informatika" je poslala opomene za dugovanja: Ako ne platite - izvršitelj

Informatika je počela da šalje opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge.
Novosađani, "Informatika" je poslala opomene za dugovanja: Ako ne platite - izvršitelj
Foto: 021.rs
Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od septembra 2023. godine do marta 2024. godine.
Za pravna lica i preduzetnike, koji su korisnici stambenog i poslovnog prostora opomenom će biti obuhvaćen period od septembra 2021. do marta 2024. godine.
"Informatika moli korisnike da ukoliko imaju dugovanja u navedenim periodima po izdatim računima objedinjene naplate, da ih izmire najkasnije do 4. oktobra, ove godine, kako bi izbegli troškove prinudne naplate dugovanja u postupku koji će sprovesti nadležni javni izvršitelj", navode u tom preduzeću.
 
Takođe, podsećaju korisnike na mogućnost zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim uslovima za zaključenje Sporazuma građani mogu pozvati broj 0800222021 ili lično otići u upravnu zgradu na adresi Bulevar cara Lazara 3.
  • Komšija

    14.09.2024 12:26
    @Pitam

    Sva potraživanja koja skupština stanara izglasa se javljaju Informatici i stavljaju se na račun, tako da ovo ne može biti do stanara nego eventualno do upravnika koji nije obavestio Informatiku.
  • Pitam

    13.09.2024 16:02
    Racuni
    Zivim u zgradi ,kod nas u zgradi ima stanara bolje reci podstanara koji pojedine stavke ne placaju ,recimo zajednicka izdavanja za odrzavanje zgrade ,spremanje i upravnika,kako naplatiti ,gazde u inostranstvu rade.
  • Djole

    13.09.2024 14:57
    Evo trčim
    Sram vas bilo, uduplali cene, povećali cenu centralnog grejanja na plus 45 C, voda, smeće duplo Od 6.500 prošle godine sam došao do 12.000 za avgust.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti