Redukovan program KCNS

Kulturni centar Novog Sada otkazao je, zbog problema izazvanih vremenskim prilikama, deo svog programa.

Kulturni centar Novog Sada otkazao je, zbog problema izazvanih vremenskim prilikama, deo svog programa.

Iz Kulturnog centra poručuju da će se sledeće nedelje održati samo dve likovne izložbe.

Izložbu slika Nataše Prljević - "(De)konstrukcija" posetioci će moći videti u Likovnom salonu KCNS-a od ponedeljka, 13. februara, u 20 sati, do 29. februara. Takođe, posetioci će od utorka, 14. februara, u 19 sati, pa do 1. marta, u klubu "Tribina mladih", moći da pogledaju izložbu fotografija Ane Jovičić - "Festivali u centru".

  • Srikavac

    14.02.2012 18:35
    Dok je nama Blaska....
    Bice nama literature,napraviti knjizevnu radionicu,kupiti stampariju i obnoviti srpski Lajpcig.Prostor za film,pozoriste i muziku zatvoriti i vratiti Katolickoj crkvi kojoj i pripada.Tribinu mladih vratiti starima.
  • Plavusa

    11.02.2012 15:48
    O boze!
    Pa Skandinavci nemaju problema sa strujom kao mi u Srbiji. Ako nam je struja na ivci, naravno da cemo iskljuciti prvo zabavne sadrzaje, sta bi ti?? Podrzavam odluku Vlade i hajde vise da budemo slozni, pa ljudi moji, zar ovakve stvari da se negativno kometarisu!!!?
  • Perica

    11.02.2012 02:28
    Sramota
    Zamislite kako bi i gde bi bili skandinavci da su sve odlagali kao mi. Ovo samo pokazuje koliko su nesposobni prestavnici naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti