Laslo Rokai prva žrtva hladnoće u Novom Sadu

Novosađanin Laslo Rokai identifikovan je kao prva žrtva hladnoće u Novom Sadu, nezvanična su saznanja Radija 021.

Novosađanin Laslo Rokai identifikovan je kao prva žrtva hladnoće u Novom Sadu, nezvanična su saznanja Radija 021.

Beživotno telo je još preksinoć poslato u Zavod za sudsku medicinu, a zvanični rezultati obdukcije biće poznati u ponedeljak. Njegovo telo u polustojećem položaju pronašao je drugi beskućnik koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Iako su lekari brzo stigli, nesrećnom čoveku nije bilo pomoći.

Laslo je bio sin poznatog novosadskog operskog pevača Rudolfa Nemeta, a od početka 90-tih je faktički beskućnik. Živeo je u napuštenoj kući u Bolmanskoj 9 na Telepu. Kuća nije imala ni prozore, a kamoli grejanje ili struju.

  • zzz

    14.02.2012 09:22
    Jazz odgovor
    Druze, hteli smo da mu pomognemo ali on, pokoj mu dusi bio je jako tvrdoglav, on je godinama spavao na ulici.
  • Sasa

    13.02.2012 11:42
    Pretuzno
    U drugim zemljama cak i nocu obilaze grad i traze beskucnike da ih sklone sa zime i da ih nahrane, okupaju...jako tuzno! Otvori se zemljo!
  • Jazz

    12.02.2012 18:46
    Strašno...
    Vidim da je imao puno poznanika i da su znali u kakvoj je situaciji.. ! Kako to da se niko nije setio da mu pomogne ?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti