Vetar otežava čišćenje snega

Radnici 32 ekipe zimske službe JKP "Put" danas čiste saobraćajnice prvog prioriteta, kažu u tom preduzeću.

Radnici 32 ekipe zimske službe JKP "Put" danas čiste saobraćajnice prvog prioriteta, kažu u tom preduzeću.

Navode da, uz sneg, koji je počeo da pada u ranim jutarnjim satima, jak vetar stvara dodatne probleme nanoseći sneg na već očišćene saobraćajnice. Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, a saobraćaj se odvija usporeno.

Zbog intenzivnih padavina, snega ima i na očišćenim kolovozima, pa se vozačima preporučuje dodatna opreznost i maksimalno prilagođavanje vožnje ovim vremenskim uslovima.

  • djokara

    12.02.2012 12:32
    pomagajte drugovi.....
    jel moze neko da mi odgovori ili da vi objavite da li ce sutra ( ponedeljak 13.02.) biti ona akcija ciscenja snega sto je grad organizovao za one dnevnice od 1700 din.
  • 11.02.2012 22:39
    Ovo opravdanje znaci i opravdanje za ne pociscen sneg ispred lokala, zgrada, kuca itd. zar ne? Zelena policija nece naplacivati kazne za ne ociscene trotoare, zar ne? Imaju isto opravdanje, zar ne? Pitajte ih, molim vas. pa objavite. Hvala!
  • 11.02.2012 18:26
    Zimska idila, Novi sad 2012
    Na -10 nema dovoljno struje, Novo Naselje je u potpunom mraku sto se tice ulicne rasvete (dok na Limanu sljasti), nema ciscenja snega po sporednim ulicama i upojedinim delovima grada, smece se gomila, a danas je 11.02.2012.

    Novi Sad, 1980
    Ociscene ulice, -15, sanke, ulice bez smeca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti