Raspored dežurnih vrtića

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" od ponedeljka radi po novom režimu zbog drastično smanjenog broja dece u vrtićima.

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" od ponedeljka radi po novom režimu zbog drastično smanjenog broja dece u vrtićima.

Radiće vrtić na Bulevaru Jaše Tomića u koji će ići i deca iz obdaništa u Gagarinovoj ulici. Radiće i vrtić u Save Kovačevića 14, u koji će ići i deca iz prigradskih i vrtića u Karađorđevoj ulici, dok će u objekat u Save Kovačevića 7 dolaziti mališani iz Almaške ulice i iz Šangaja. Dežura i obdanište u Čenejskoj 50, u koje će ići deca iz obdaništa u Ulici Jana Husa i sa Čeneja, potom vrtić u Visarionovoj u koji dolaze deca sa Beogradskog keja.

Deca iz Marotićeve ulice pohađaće obdanište u Branimira Ćosića, a oni sa Trga majke Jevrosime idu u Janka Čmelika 110. Mališani iz Antona Urbana i Seljačkih buna 51, 63 i 65 ići će u Bate Brkića, dok je dežurni vrtić za decu iz Ćirila i Metodija sada u Narodnog fronta 42. Deca iz Adica i Vršačke ulice idu u objekat u Stevana Hristića, dok se mališani u Futogu iz "Biberčeta" premeštaju u "Crvenkapu".

Dežurni vrtić je i u Ulici Banović Strahinje u koji će ići deca iz Narodnog fronta 45, a u objekat u Ulici Alekse Šantića ići će oni s Trga Komnenskog i iz Puškinove. Dežuraće i objekat u Ulici Jerneja Kopitara u koji idu deca iz Heroja Pinkija, kao i vrtić u Ulici Jože Vlahovića, koji pohađaju oni iz Palmotićeve. U vrtić u Zlatne grede ići će mališani iz Miletićeve.

Umesto u vrtić u Ulici Laze Kostića, deca će ići u Vojvođanskih brigada, a iz Pap Pavla deca se premeštaju u Ulicu Sonje Marinković. U vrtić u Jiričekovoj ići će deca iz Dr Ilije Đuričića i Dragiše Brašovana, a u "Plavi čuperak" u Sremskoj Kamenici i mališani iz obdaništa "Čika Jova" i "Zmaj", kao i iz Starih i Novih Ledinaca.

Radiće i vrtić u Ulici Janka Čmelika 87, koji će pohađati oni iz Ulice Kalmana Laga, a u objekat u Stojana Novakovića premeštaju se deca iz Braće Krkljuš i Nikole Tesle. Dežurni su objekti i u Ulici braće Dronjak, kao i u Kisaču, Begeču, Veterniku, Bukovcu, Sremskim Karlovcima i Rumenki. Vrtić u Stepanovićevu neće raditi jer su se roditelji izjasnili da neće dovoditi decu.

  • Sanja

    12.02.2012 20:20
    za Maju
    Majo, tačno je da ne vredi objašnjavati onima koji ne razumeju, kako nije lako kad i ti i suprug radite po smenama, imate malu decu,a nemate pomoć nekog od rodbine i usklađujete svoje radno vreme sa radom vrtića i grizete se ako ste poslednji pokupili dete, a niste mogli pre...na žalost... I da..još nešto...ja sam decu jedva upisala u vrtić (iako smo oboje zaposleni),a tačno je da u taj isti vrtić idu i deca čije majke ne rade (ne kažem da oni ne treba da idu,ali bi trebalo da se znaju prioriteti),i većinu dece dovode i odvode bake (pa lako je tad)...
  • 12.02.2012 17:24
    znate li zasto?
    zato sto roditelji traze suvishe od ustanove koja nema novca ni za sta.
    realno,treba da budemo zadovoljni i ovim sto imamo.
    a radim ja smene do 19h,ali imam muza koji radi do tri pa pokupi dete.
    bas zivim za to da mi dete negde provede ceo dan ,i da ga vidjam samo vikendom.
    nisu mi jasne mame koje se oslanjaju iskljucivo samo na svoje radno vreme
    pa valjda postoje i ti ocevi
    pa ja bi svog muza ubila da on s posla ode kucia dete pusti tamo negde,bio to vrtc ili baba ili ne zna sta
  • maja

    12.02.2012 15:58
    za Sanju
    Sanja, ne vredi objasnjavati onima koji nisu sposobni da razumeju ;) da iko to moze da razume, naseg problema ne bi ni bilo vec bi sistem bio prilagodjen potrebama onog ko ga finansira i podupire.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti