Preventivni pregledi danas u Domu zdravlja na Limanu

Preventivni pregledi održaće se u nedelju 22. septembra, od 8 do 17 časova u Domu zdravlja na Limanu.
Preventivni pregledi danas u Domu zdravlja na Limanu
Foto: 021.rs
Radiće se osnovni pregled lekara opšte prakse, laboratorijske analize: kompletna krvna slika, biohemija, CRP, LDH, feritin, transaminaze, bilirubin, gvožđe i, ako je potrebno radi daljeg lečenja, tumor markeri, gastroenterološki pregled i hematološki pregled.
Laboratorijske analize se rade od 8 do 16 časova.
Dom zdravlja "Novi Sad" se tako pridružuje akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja koji se organizuju u 160 zdravstvenih ustanova širom Srbije.
  • Nada

    21.09.2024 23:36
    Nista od toga
    Ja vise neidem, dodjem u 7 h, i nikada neprodjem.......treba doci u 05 h da bi bio pregledan, sve posle 9 h vrate nazad...????????
  • Seljak

    21.09.2024 11:49
    Hoću ultrazvuk abdomena, organizujte taj pregled dok svi kojima treba ne urade. Tri puta nisam stizao na red, ostavite se svaštarenja.
  • Hajdi

    21.09.2024 08:01
    Preventivni pregled? Ako već treba nedeljom, da bude kako se SNSovci žrtvuju, što lepo ne pozivaju ljude koji su im u kartonima na skrininge za konkretne probleme prema protokolima? Preko aplikacije e-zdravlje, na primer. Ili preko jmbg iz biračkog spiska? Kome je korisna ova stihijska praksa, "uzmi iz laboratorije šta ti misliš da ti treba"? Jedino dobavljačima lekova da im ne propadnu reagensi i tumor markeri ... I ako nema skenera, doplera, uz i mri onda je sve ovo mačku o rep...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti