FOTO: Od delikatne gaze do udobnog vafla: Šta možete pronaći u novosadskoj "Najlepšoj metraži"

U moru običnih tkanina, postoji jedno mesto koje će oduševiti sve kreativce, ali i one ljude koji samo žele da ispune svoj dom novom energijom.
FOTO: Od delikatne gaze do udobnog vafla: Šta možete pronaći u novosadskoj "Najlepšoj metraži"
Foto: Najlepša metraža
"Najlepša Metraža" u Novom Sadu je više od obične prodavnice materijala – to je prava riznica jedinstvenih dezena i visokokvalitetnih tkanina koje će podstaći vašu maštu i pretvoriti svaki vaš projekat u pravo umetničko delo.
 
U "Najlepšoj Metraži" ćete pronaći bogat izbor materijala koje je teško naći u drugim prodavnicama.
 
Od neobičnih dezena pamučnih tkanina, raznovrsnog kućnog tekstila, sezonalnih motiva do mekanih krznastih materijala za ćebad i razne druge kreacije, svaki materijal je pažljivo odabran kako bi zadovoljio i najzahtevnije kupce.
Najfiniji i najnežniji izbor materijala za bebi posteljine, gotovi proizvodi za bebe čine ovo mesto iznad svega privlačnim za trudnice i mame. Osim gotovih platnenih pelena šarenih dezena, pamučnih čaršava, marama za nošenje beba, pokrivača uvek su na raspolaganju vešte ruke krojačice da ostvare zamisao kada je u pitanju baby posteljina, ogradica i sve što vam zatreba već od prvog dana kada izađete iz porodilišta.
 
 
Tu je i pozamanterija, kao što su konci, igle za šivenje, til, rips traka, čičak za trake, ali i punila poput koflina i češljanog silikona.
 
Rukotvorci će se obradovati materijalima i opremom za "patchwork" tehniku, ali i restlovima, odnosno ostacima materijala, koji su uvek po sniženim cenama izloženi.
 
Preduzetnica, vlasnica i osnivačica prodavnice "Najlepša metraža" Borbala Jablanov kaže da se tkanine uvoze iz Poljske, Mađarske i Holandije, što garantuje njihov visok kvalitet i jedinstvenost. Ova firma već 10 godina uspešno posluje i stekla je reputaciju pouzdanog partnera za sve one koji traže posebne tkanine.
 
 
Najčešće, kupci "Najlepše Metraže" koriste ove materijale za izradu posteljine, peškira, ali i za razne druge projekte. Rukotvorci će ovde pronaći savršene materijale za izradu nakita, lutki, igračaka i drugih unikatnih proizvoda.
 
Ovu prodavnicu koja se nalazi u širem centru Novog Sada, u Železničkoj ulici, krasi, ne samo bogat izbor tkanina, već i ljubazno osoblje sačinjeno od vrsnih poznavalaca prirode i svojstava materijala, kao i šivenja. Uz savete na licu mesta, moguće je odlučiti se i za uslugu šivenja po porudžbini.
 
 
Upravo je ta atmosfera male, prijateljske prodavnice u kojoj je moguće pronaći unikatne stvari, uz pomoć i podršku prodavaca ono što izdvaja "Najlepšu metražu" od kupovine u velikim magacinima ili putem onlajn platformi. Ipak su peškiri, posteljina i prekrivači nešto što treba pažljivo birati i čemu treba posvetiti veliku pažnju.
 
"Najlepša metraža" nalazi se u Novom Sadu, u Ulici Železnička 39.
 
Ponudu možete pogledati i na njihovom sajtu (OVDE), a moguća je i onlajn kupovina. Novosti pratite na njihovim Instagram i Fejsbuk profilima. 
 
Sve što vas zanima možete saznati i na broj telefona 0600772099, kao i na mejl prodaja@najlepsametraza.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti