VIDEO: Novi Sad, 2024. godina - huligani bacaju topovski udar zbog izbora za Studentski parlament

Kada pomislite da ste sve što ste mogli da vidite u Novom Sadu, već videli, ovaj grad, odnosno pojedini ljudi u njemu, odluče da vas (uglavnom neprijatno) iznenade.
VIDEO: Novi Sad, 2024. godina - huligani bacaju topovski udar zbog izbora za Studentski parlament
Foto: Screenshot (Instagram/ STAV)

Da vam neko priča kako postoji grad u kojem maskirani huligani ispred zgrade Univerziteta bacaju topovski udar, a povod za sve to su izbori za Studentski parlament jednog od fakulteta tog univerziteta, da li biste im verovali?

Pa, da ste upoznati sa kontekstom kakav je srpski i sa tim da "politika" Studentskog parlamenta mora da se podudara sa, verovali ili ne, politikom vladajuće stranke, onda biste rekli - pa, okej, moguće je.
 
Upravo takva situacija dogodila se jutros u Novom Sadu. Maskirani mladići, u uobičajenoj uniformi (kapuljača + kačket + maska) kakva se već viđala kod huligana, sakrili su kod Rektorata i bacili eksplozivnu napravu. 

Pitanje jeste ko ih je organizovao i poslao da, dok još nije svanulo, rasteruju nekoga?

"Tokom noći smo napadnuti ispred Rektorata. Kako smo saznali da se izbori održavaju danas, došli smo ispred i nakon nekog perioda je poletela eksplozivna naprava ka nama", naveli su iz neformalne organizacije STAV.
 

  • Olja

    23.09.2024 13:04
    Mozda su to isti maskirani huligani koji su pre dve godine opkolili osnovnu skolu "Prva vojvodjanska brigada", prosle godine napadali uvece osnovce koji su se vracali iz skole... Verovatno ne vole institucije obrazovanja.
  • Vuk

    23.09.2024 12:54
    Jad i beda
    Takva nam je cela raspala država!
  • NikolaDetelinara

    23.09.2024 12:38
    Kolut napred - hop Kolut nazad
    Naravno da je normalno kad je rektor SNS, sta nije jasno.
    Kao da nema neko strucniji od njega, profesora fizickog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti