Poslednji septembarski utorak pred Novosađanima: Kiša i mnogo dešavanja

Ovaj poslednji septembarski utorak pred Novosađanima biće pun zanimljivih dešavanja širom grada.
Poslednji septembarski utorak pred Novosađanima: Kiša i mnogo dešavanja
Foto: 021.rs
Ipak, očekuju se i pljuskovi, ali će dnevna temperatura i dalje biti relativno visoka.
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas informiše o svim najvažnijim dešavanjima u gradu i šire. Pa, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
U utorak su u Novom Sadu mogući pljuskovi. Minimalna temperatura biće 13, a maksimalna 26 stepeni. Vetar slab, u košavskom području i na planinama umeren i jak južni i jugoistočni.
 
Biometeorološke prilike mogu biti nepovoljne za astmatičare i srčane bolesnike. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu razdražljivosti i smanjenja radne sposobnosti. U saobraćaju je neophodna naročita pažnja.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Beočina, Čerevića, Kovilja, Sremske Kamenice i Ledinaca neće imati struje. Od 8.15 do 9.15 časova će bez struje biti Zgrada ŽTP u Vase Stajića u Novom Sadu, a od 9.30 do 11.30 časova. Za ostala mesta pogledajte OVDE.
 
Popovica, Paragovo i Čardak od 8.30 do 13.30 časova neće imati vode. Kako je naveo "Vodovod", razlog su radovi Elektrodistribucije Novi Sad.
 
Ovo su radovi koji su u toku:
 
- Saobraćaj je privremeno zabranjen u Proleterskoj, od Ulice Pantelije Milankovića do Ulice Stanislava Biničkog. Razlog je izgradnja kanalizacione mreže otpadnih voda "Gornje livade". Ova izmena će važiti do 3. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u delu Hajduk Veljkove ulice, ispred Dečije bolnice, zauzeta je jedna saobraćajna traka. Ovo je prva faza radova, a o sledećoj će naknadno biti objavljene informacije. Sve bi trebalo da bude završeno do 15. oktobra.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena je zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.
Gde ići?
 
Izložba Dunje Đuragić Dugandžić "Jav, nav, prav" biće otvorena u u19 časova u Galeriji "Forma".
 
Izložba Seada Zejnelagića "Preobražaji pikturalnog prostora – Etape apstraktnog slikarskog postupka, od ideje do realizacije" biće otvorena u 19 časova u Velikoj galeriji SKCNS-a.
 
Solo klavirski koncert Jelene Bošnjak počeće u 19h u Kulturnoj stanici Eđšeg.
 
Premijera predstave "Pigmalion" biće u 19.30h u Pozorištu mladih.
 
Monodrama Andrije Miloševića počeće u 20h u Srpskom narodnom pozorištu.
 
Veče stendap komedije Ante Travizija "Nit ora' nit kopa'" počeće u 20.30h u Gerili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti