Novi restorani u BIG Novi Sad šoping centru

BIG Novi Sad će od 26. septembra obradovati sve ljubitelje dobre hrane otvaranjem dva popularna restorana – Loft i Brunch.
Novi restorani u BIG Novi Sad šoping centru
Foto: BIG Novi Sad
Nakon što su Soha, Walter, Richard Gyros, The Pub coffee shop i Crna ovca restorani i kafići postali destinacija za gurmane i hedoniste, ponuda BIG Novi Sad šoping centra krajem ovog meseca postaje još bogatija i uzbudljivija.
 
Otvaranjem novih restorana, BIG Novi Sad donosi svetske gastronomske trendove i vrhunske namirnice, obroke i poslastice kao posebnu ponudu za sve posetioce. 
Bilo da provodite najlepše porodične trenutke, uživate u opuštanju s prijateljima, ili imate poslovne sastanke, u centru vas očekuje jedinstveno iskustvo u restoranima koji su već duže vreme deo urbane kulinarske scene. 
 
Restoran Loft se izdvaja pažljivo odabranim namirnicama, jedinstvenom fuzijom ukusa i sveže pečenim, ručno pripremljenim pecivom, dok restoran Brunch predstavlja idealno mesto za predah u šopingu, uz odlična jela i poslastice, kao i pravo mesto za poslovne sastanke i korporativna okupljanja.
Zahvaljujući ponudi od preko 100 brendova, BIG Novi Sad pretvara svaku posetu u iskustvo koje nadmašuje očekivanja svih BIG posetilaca. 
 
BIG je šoping destinacija na kojoj možete naći sve, od kvalitetnog izbora obuće, odeće i aksesoara, kao i ponude za opremanje doma, do mesta za provođenje vremena sa porodicom i prijateljima, bilo da uživate u bioskopu i ostaloj ponudi za zabavu ili se opustate u novim, modernim ambijentima restorana sa odličnom ponudom hrane i pića.
 
BIG NOVI SAD - sinonim za uzivanje u šopinu, zabavi, i odličnoj hrani i poslasticama za celu porodicu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti