Sreda pred Novosađanima: Predstave, filmovi, nastupi...

Ova septembarska sreda pred Novosađanima biće topla.
Sreda pred Novosađanima: Predstave, filmovi, nastupi...
Foto: 021.rs
Biće i raznih zanimljivih dešavanja, pa u nastavku teksta proverite da li ima nešto interesantno i za vas.
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas uputi u sve najvažnije informacije za naredni dan. Pa, počnimo sa prognozom...
Vreme 
 
Sreda će u Novom Sadu biti topla i mogući su pljuskovi. Minimalna temperatura biće 14, a maksimalna 25 stepeni. Vetar slab i  umeren, južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na jugozapad. 
 
Nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika: neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Banoštora, Suseka, Rumenke, Kaća, Kovilja i Petrovaradina neće imati struje. Od 8.30 do 13 časova će u Novom Sadu bez struje biti Vardarska 11-19e, 14-28, a za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Ovo su radovi koji su u toku:
 
- Saobraćaj je privremeno zabranjen u Proleterskoj, od Ulice Pantelije Milankovića do Ulice Stanislava Biničkog. Razlog je izgradnja kanalizacione mreže otpadnih voda "Gornje livade". Ova izmena će važiti do 3. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u delu Hajduk Veljkove ulice, ispred Dečije bolnice, zauzeta je jedna saobraćajna traka. Ovo je prva faza radova, a o sledećoj će naknadno biti objavljene informacije. Sve bi trebalo da bude završeno do 15. oktobra.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena je zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.
Gde ići?
 
Priču o cicu, koju je pripremila Katarina Radisavljević, muzejska savetnica-etnološkinja, možete čuti u 13h u Muzeju Vojvodine.
 
"Pričaonica" na nemačkom jeziku održaće se od 19h u Ogranku novosadske biblioteke "Anica Savić Rebac". Razgovor vodi profesor Gete instituta u Beogradu.
 
Predstava "Kompletna istorija pozorišta (ukratko)" igraće se od 20 časova u SKCNS-u.
 
Opera u tri čina "Demon" počeće u 19h na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta.
 
U okviru ciklusa filmova "Drama" biće projekcija filma "Krvoproliće" (Carnage, Roman Polanski, 2011) od 19.30h u CK13.
 
Tragovi Prošlosti nastupiće od 22h u Pabu Lazino tele.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti