Kondom policija sutra na ulicama Novog Sada

Volonteri Omladine JAZAS sutra će, na Dan Zaljubljenih, u večernjim časovima obilaziti novosadske kafiće i klubove obučeni kao kondom policija.

Volonteri Omladine JAZAS sutra će, na Dan Zaljubljenih, u večernjim časovima obilaziti novosadske kafiće i klubove obučeni kao kondom policija.

Kako su saopštili, nagrađivaće posetioce kafića koji poseduju kondom kod sebe i kažnjavaće one koji ne poseduju.

Volonteri će svim posetiocima kafića i prolaznicima na ulici deliti kondome i informativno-edukativni materijal, a pokriće veći deo centra Novog Sada.

Omladina JAZAS-a želi da ovom akcijom podseti mlade Novosađane da koriste kondom uvek, pa i za Dan Zaljubljenih.

  • 14.02.2012 17:13
    Где је крај
    Залажу се да Срби мало олабаве своје круте ставове према мужелоштву и боре се против СИДЕ и полних болести. Какво лицемерје.
  • @Mrachak

    13.02.2012 22:09
    Na sopstvenom primeru dokazijes da neki stvarno moraju uvek koristiti kondom bez izuzetka.
  • ivan

    13.02.2012 16:12
    crno odelo
    ajde shto sprechava prenosenje zaraznih bolesti i to je dobro! a KO CE DA PRAVI I RADJA DECU SA TIM CRNIM ODELOM? SA TIM SE PODRZAVA MORTALITET U ZEMLJI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti