Preventivni stomatološki pregledi na Limanu i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata

Dom zdravlja "Novi Sad" pridružuje se akciji preventivnih stomatoloških pregleda, te će ih u nedelju 29. septembra, održati u ambulanti na Limanu.
Preventivni stomatološki pregledi na Limanu i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata
Foto: Pixabay
Pregledi se mogu obaviti od 8 do 17 časova.

Namenjeni su za:

•  Trudnice i porodilje (do godinu dana)
•  Decu, odnosno mlade do 18 godina i studente do 26 godina 
•  Osobe starije od 65 godina
 
Navedenim kategorijama građana biće obavljen stomatoloških pregled, a po potrebi i manje intervencije, odnosno popravka, ekstrakcija ili lečenje zuba.
 
Pregledi i za studente
 
Takođe, u istom danu i terminu pregledi se mogu raditi i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, u dr Sime Miloševića 6 (studentski kampus).
 
Preglede mogu obaviti mladi do 18. godine i studenti do 26. godine. 
 
"Nakon pruženih usluga sa pacijentima se dogovaramo za dalji tok lečenja sa zakazivanjem termina", navode u  Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata.
  • /

    28.09.2024 21:56
    /
    neku lovu oni izvuku na ove 'projekte'

    gde su nestali najavljeni obavezni sistematski pregledi sa sankcijama na neodazivanje?
  • ...

    28.09.2024 09:50
    Do kraja srednje skole jednom sam koristio usluge skolskog stomatologa (popravka) a ostalo su bile kontrole. Kada sam poceo da studiram presao sam u privatnu praksu jer drzavna prakticno nije postojala i bio zadovoljan. Imao sam istog stomatologa dok nije otisla u penziju. Posle sam par puta pokusao u Novom Sadu da pronadjem stomatologa koji je korektan ali nisam uspeo u tome, cak i u poznatim ordinacijama uvek dobijem pocetnika ili nekog drugog (nije se desilo da me sledeci put primi isti stomatolog). Od tada idem kod drzavnog stomatologa (uvek kod istog) koji je odlican i u koga imam poverenja, jos se nije desilo da nemaju materijala. Usluge su nesto jeftinije od privatnih stomatologa ali nemaju skupu protetiku koja mi ni ne treba jer sam od onih koji peru zube i idu na kontrole.
  • Qwer

    28.09.2024 08:50
    Ахахаха preventivni pregledi za navedene kategorije koje svakako imaju pravo na besplatne preglede i ovako kad odu mimo akcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.