Đurić ima "drugarski savet" za kolege iz opozicije

Za gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, sudeći po današnjem saopštenju, rasprave na sednicama Skupštine grada uopšte nisu potrebne.
Đurić ima "drugarski savet" za kolege iz opozicije
Foto: Instagram (Milan Đurić)
On smatra da, kako je saopštio, "kada odgovorni ljudi koji znaju šta je važno za dobrobit građana vode sednicu Skupštine grada, onda nema potrebe za nekonstruktivnim raspravama, već se vreme posvećuje delanju". 
"Pored konstantnog besprizornog ometanja, koje su predstavnici opozicije demonstrirali u sali za sednice, praveći je pozornicom za svoj putujući cirkus, uspešno smo podneli izveštaj Novosađanima i usvojili odluke od velike važnosti za naš grad", naveo je on.
Dodao je i da je, po završetku sednice Skupštine grada, "razmotrena hidrometeorološka situacija u Novom Sadu, utvrđene mere za dalje praćenje rasta Dunava i uspostavljena koordinacija rada službi na terenu". 
 
 
Nabrojao je i da će uskoro uslediti tople probe i krenuti sadnja 6.000 sadnica drveća.
 
"Drugarski savet za kolege iz opozicije – budite odgovorni prema poslu za koji ste se kandidovali", naveo je Đurić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.