Još uvek bez imenovanja novosadskog šefa policije

Uprkos obećanju ministra un utrašnjih poslova Ivice Dačića da će novosadska policija u februaru dobiti svog načelnika, to se još nije desilo.
Uprkos obećanju ministra un utrašnjih poslova Ivice Dačića da će novosadska policija u februaru dobiti svog načelnika, to se još nije desilo.

U resornom ministarstvu za Radio 021 nisu mogli da objasne zbog čega do imenovanja načelnika Policijske uprave još nije došlo, niti da odgovore kada će do toga doći. Novosadsku policiju već više od dve godine predvodi bivši načelnik analitike koji je sada vd načelnika Stevan Krstić.

Podsećamo, Dačić je pre mesec dana prilikom otvaranja policijske stanice na Satelitu izjavio da o imenovanju ne odlučuje sam, već da o tom pitanju treba da postoji saglasnost ljudi iz policije, kao i drugih bezbednosnih struktura. Rekao je i da je imenovanje načelnika simboličko pitanje i da je zadovoljan radom Krstića.

  • Peca

    24.02.2012 06:30
    Evropski put
    Put ka EU vodi preko Vojvodine pa, veliki covek malih mogucnosti, mora sam da drzi stvari pod kontrolom.
  • 23.02.2012 08:07
    A da se ponovo bacite na šverc cigara kao devedesetih? Samo vam još Badža fali!
  • novosadjan

    23.02.2012 00:12
    vidi ih samo kako gledaju verovatno se sprema neka zakuska , pa jos besplatno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti