Delovi Sremskih Karlovaca ostali bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode su viši delovi Sremskih Karlovaca - Dudara, Doka i Čerat.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode su viši delovi Sremskih Karlovaca - Dudara, Doka i Čerat.

Iako se ka Sremskim Karlovcima trenutno šalje veća količina vode nego leti, do rezervoara vode Doka ne dolazi ni litar, saopšteno je iz Vodovoda. Ekipe su na terenu ceo vikend i obilaze kompletnu sekundarnu mrežu kako bi otkrile sva mesta havarijskih curenja. Trenutno se radi na sanaciji dve havarije.

- Problem lociranja velike ili niza manjih havarija dodatno komlikuje starost vodovodne mreže u Karlovcima, kao i drenaže koje zbog prirode terena svu površinsku vodu odvode u kanale i potoke, tako da je golim okom teškom locirati havariju. U ovom momentu, sumnjamo i na pucanje ilegalne mreže u vikend naseljima i pozivamo građane koji žive ili imaju objekte od izlaza iz Petrovaradina ka i u samim Sremskim Karlovcima i okolini da besplatnim pozivom na broj 0800 333 021 prijave curenja vode na javnoj površini koja uoče, kako bi ekipe izašle na teren, otklonile havarije i stabilizovale vodosnabdevanje. Želimo javno i da se zahvalimo građanima koji žive u ovim delovima Karlovaca na razumevanju i podršci našim ljudima na terenu koji na ovako niskim temperaturama čine sve što mogu da se vodosnabdevanje što pre normalizuje - stoji u saopštenju.

  • Сремац

    13.02.2012 22:26
    Чанак наса опет санка
    Пала леденица и разбила им стакло на просторијама.Ома се подигли мали вучићи из СПО да осуде пукотину,а Бјелајац за казну затворио воду.А? Шта кажете кампања почела од врата до врата,а газда на салашу крка шкембиће и пије шприцере.Пионири одрађују посао.Друже Вуче хвала на подршци,идемо Чеда и ја кодс брата Неше у посету у Забелу.
  • Bivsi Ligas

    13.02.2012 15:10
    Nesina izmisljotina !
    Kad nema neke frke Nenad Canak je,preko noci,izmisli.Sam sebi lupa stakla,podmece nogu,samo da bi on i stranka bili u centru paznje i da bi imali kojekakve aktivnosti.
  • snele

    13.02.2012 12:31
    Bjelajcu ovo ide na ruku a za mesec dana kad pocne naplacivanja za stakla vodomera i ostalo ima da sa cesemo po novcaniku, jer staklo je puklo, vi ste otvarali vodemer a to se placa.Nemozete dokaziti,da niste krivi a i voda je iscurila pa niste primetili posto je hladno s tada niko nejde do sahta daproveri sta se desava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti