EDS: U Novom Sadu otvoreno još sedam šaltera za reklamacije na račune za struju

Elektrodistribucija Srbije (EDS) saopštila je da je u Novom Sadu otvorila još sedam šaltera za reklamacije zbog velikih problema sa računima za struju.
EDS: U Novom Sadu otvoreno još sedam šaltera za reklamacije na račune za struju
Foto: 021.rs
EDS je reagovao na saopštenje stranke Srbija Centar (SRCE), u kojem se navodi da je direktorka Elektrodistribucije Srbije uputila zaposlene, među njima i elektroinženjere, na obuku za očitavanje brojila. 
 
U EDS-u odbacuju tvrdnje koje iznosi SRCE, navodeći da se netačne informacije iznose u političke svrhe. 
Oni tvrde da sistem očitavanja brojila normalno funkcioniše, te da danas počinje novi ciklus očitavanja potrošnje električne energije za prethodni mesec.
 
"U prethodnom periodu sva brojila su očitana i potrošnja je zabeležena. EDS za zaposlene organizuje različite obuke, ali nijedna nije za elektroinženjere za čitanje brojila. Elektroinženjeri rade svoj posao u Elektrodistribuciji Srbije, a u saopštenju stranke Srbija Centar (SRCE) pokazano je drastično nepoznavanje funkcionisanja elektroenergetskog sistema Srbije", navode u EDS-u.
U ovom preduzeću podsećaju da je u Vojvodini posle 20 godina uveden novi softveri i da deo očitanih stanja nije mogao odmah da se unese u taj softver. Ponavljaju i da reklamacije mogu da se upute mejlom.
 
"Za korisnike koji su i pored toga odlučili lično da podnesu reklamaciju, u zgradi Elektrodistribucije Srbije u Novom Sadu otvoreno je još sedam dodatnih šaltera za prijem reklamacija. Na ovaj način, sa povećanim brojem šaltera, radiće se i u narednim danima, kako bi se maksimalno skratilo vreme čekanja ispred šaltera", zaključuju u EDS-u.
  • Zebra

    01.10.2024 15:13
    Ima j online opcija - odgovor na reklamaciju ne postoji. Samo uživajte u svojim izborima! Biće još bolje kad pored ovih lopova krene i vracanje kredita!
  • Slovenac

    01.10.2024 15:07
    Po meni
    ste i sami krivi za to. Zasto ste mazohiste? Pa ako vam smeta kako rade, valjda imate jedno 10 snabdevaca struje, kao i mi u SLO? Pa se lepo odjavis od EPS i uzmes drugog snabdevaca koji ne krade?
  • Garancija ne funkcio

    01.10.2024 14:53
    Ko je predlozio ovaj softver
    Jel ovaj novi softver americki?
    Po preporuci preCednika kupljen? Mogao je Brnabickin brat to do sada popraviti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti