Danas kod Spensa prikaz veština i opreme novosadske policije, žandarmerije i vatrogasaca

Novosadska policija će u sredu, 2. oktobra organizovati manifestaciju povodom projekta "Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo".
Danas kod Spensa prikaz veština i opreme novosadske policije, žandarmerije i vatrogasaca
Foto: 021.rs
Svi zainteresovani biće u prilici da na platou kod Spensa prisustvuju prikazu opreme i veština pripadnika policije, saobraćajne policije, žandarmerije i vatrogasaca spasilaca. Policija naročito poziva učenike, roditelje i nastavnike.
Ciljevi ovog projekta su, između ostalog, podizanje svesti učenika osnovnih škola o posledicama nasilnog ponašanja u stvarnom i virtuelnom okruženju, učenje veštine nenasilnog rešavanja konflikata i pomoći drugima u nevolji, usvajanje znanja o bezbednom ponašanju u saobraćaju i vanrednim situacijama.
Manifestacija će početi u 12 časova.
  • Garica

    02.10.2024 08:16
    Nasilje uživo
    Deca koja nisu videla kako ove čike pendreče njihove bake i deke, mame i tate na Šodrošu, sad će imati priliku da to vide uživo, samo se nadam da opet neće pendrečiti građane. A ujedno, ovaj cirkus može poslužiti deci da nauče kako biti nasilan.
  • dacic

    02.10.2024 07:58
    trt
    panduri su tu da cuvaju sultana-vladara i njegove poltrone i dahije
    a kad trazim pomoc od njih kazu cuti javicemo se kad budemo 'teli da pomognemo(znaci nikad)
  • Juliška

    02.10.2024 07:53
    Tja…
    Pokazna vežba zastrašivanja građana na radost malograđana!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti