U sredu kod Spensa prikaz veština i opreme novosadske policije, žandarmerije i vatrogasaca

Novosadska policija će u sredu, 2. oktobra organizovati manifestaciju povodom projekta "Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo".
U sredu kod Spensa prikaz veština i opreme novosadske policije, žandarmerije i vatrogasaca
Foto: 021.rs
Svi zainteresovani biće u prilici da na platou kod Spensa više prisustvuju prikazu opreme i veština pripadnika policije, saobraćajne policije, žandarmerije i vatrogasaca spasilaca. Policija naročito poziva učenike, roditelje i nastavnike.
Ciljevi ovog projekta su, između ostalog, podizanje svesti učenika osnovnih škola o posledicama nasilnog ponašanja u stvarnom i virtuelnom okruženju, učenje veštine nenasilnog rešavanja konflikata i pomoći drugima u nevolji, usvajanje znanja o bezbednom ponašanju u saobraćaju i vanrednim situacijama.
Manifestacija će početi u 12 časova.
  • Robokap

    01.10.2024 14:32
    Ovi štite sebe i gazdu im. A performans je radi upozorenja penzosima da će ih bez oklevanja ispendrečiti budu li kukali na račun za struju. Drugom čem teško da bi smeli da se suprotstave.
  • mika

    01.10.2024 13:55
    cirkus
    Jedino ih nema nigde kada maskirani sns majmuni maltretiraju studente, građane itd
  • Ova

    01.10.2024 13:13
    maliciozna predstava je u suprotnosti sa zakonskom ulogom ulogom Mup-a kao institucije koja bi trebalo da poštuje, sprovodi i dosledno štiti zakone. Ovaj EPP je ljuštura bez istinske suštine, kao i sve što je u ovoj zemlji svedeno na jeftin EPP koji vlast sprovodi 24/7.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti