Počinje LORIST u Novom Sadu: Izložbe, revije, promocije, edukacije, radionice i takmičenja

Sajam ekologije i 55. Međunarodni sajam lova i ribolova "Lorist" počeće danas, 2. oktobra na Novosadskom sajmu i trajaće do nedelje, 6. oktobra.
Počinje LORIST u Novom Sadu: Izložbe, revije, promocije, edukacije, radionice i takmičenja
Foto: 021.rs
Na sajamskim priredbama učestvovaće više od 120 izlagača iz Srbije, regiona, ali i Evropske unije.
 
Pored izložbenog dela, na obe priredbe posetioce očekuju dodatni atraktivni i stručni sadržaji – izložbe, revije, promocije, edukacije, radionice, takmičenja.
Gradska uprava za zaštitu životne sredine sa brojnim udruženjima urganizovaće niz edukativnih radionica namenjenih deci osnovnoškolskog uzrasta sa ciljem da im se ukaže na važnost očuvanja i unapređenja životne sredine, kao i pravilnog upravljanja otpadom. 
 
Stručne komisije Novosadskog sajma tokom priredbi ocenjivaće kvalitet eksponata, a najboljima uručiti priznanja. Na Manježu u suorganizaciji Konjičkog centra Novosadski sajam i Konjičkog saveza Vojvodine, biće održan tradicionalni jesenji konjički turnir.
U saradnji sa darodavcima za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je poklon-igra sa vrednim darovima. Izvlačenje kupona sa imenima dobitnika je u nedelju, 6. oktobra u 15 sati.
 
Kompletan program pogledajte OVDE.
 
Individualne ulaznice koštaju 450, grupne po 400 dinara, dok je za decu do sedam godina ulaz besplatan. 
 
Radno vreme je od 10 do 19 časova, dok je poslednjeg dana do 17 časova. 
 
Za vreme LORIST-a oko Novosadskog sajma važiće poseban režim parkiranja, o čemu više OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti