LSV: Odgovorni za skandal sa računima za struju da daju ostavke, izvinjenje nije dovoljno

Potrebna odgovornost svih onih koji su doveli do skandala u vezi sa očitavanjem brojila za električnu energiju, poručuju u Ligi socijaldemokrata Vojvodine.
LSV: Odgovorni za skandal sa računima za struju da daju ostavke, izvinjenje nije dovoljno
Foto: 021.rs

Elektrodistribucija Srbije uputila je izvinjenje Novosađanima zbog problema sa računima za struju, navodeći da će novim očitavanjem brojila biti ispravljene i eventualne greške.

"Ne tražimo samo izvinjenje Elektrodistribucije Srbije (EDS) zbog skandala u vezi sa očitavanjem brojila, već da odgovorni podnesu ostavke i iznesu sve detalje vezane za ovaj skandal", navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednica gradskog odbora LSV Maja Mrnuštik.
Dodatno, traže od nadležnih istražnih organa da pod hitno započnu postupak utvrđivanja odgovornosti onih koji su oštetili Vojvođane.
 
"Funkcionisanje EDS-a još jedan je primer nestručnosti i bahatosti ove vlasti, ali i dokaz da je centralizovani sitem omča oko vrata države i njenih građana", navodi Mrnuštik.
 
Ističe i da je izvesno da, kada bi i dalje postojala Elektrovojvodina, "ne bi bila moguća pljačka građana Vojvodine i preko računa za struju".
  • Млађа

    03.10.2024 12:02
    крађа
    Ћути тамо!
  • Mile

    03.10.2024 11:38
    Meni em nisu redovno očitavali brojilo em su jedan račun formirali sabiranjem starog i novog stanja na brojilu. Reklamirao sam račun ako se budu pravili ludi i ne isprave ga obratiću se tržišnoj inspekciji i udruženju za zaštitu potrošača. Takav način obračuna je prevara i to ne može tek tako da prođe, tako svima mogu da naduvaju račune.
  • Tamara

    03.10.2024 11:31
    loše pamćenje
    A, ja pamtim još duže...i sećam se svega....naročito vremena kada je Vojvodina imala autonomiju ,a prosek plate odmah posle slovenačke...pa, uporedite to vreme i ovo današnje !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti