EDS: Novosađani će dobiti korekciju računa za struju, izvinjavamo se

Novosađani već duži period imaju problema sa računima za struju. U Elektrodistribuciji sada najavljuju korekciju računa i izvinjavaju se građanima.
EDS: Novosađani će dobiti korekciju računa za struju, izvinjavamo se
Foto: 021.rs
Elektrodistribucija Srbije ponavlja za RTS da su u Vojvodini, posle 20 godina, uvedeni novi softveri, te da deo očitanih stanja nije mogao odmah da se unese.
 
Kako kažu, proces modernizacije i primene novih softvera odvijao se uporedo sa redovnim aktivnostima i, nažalost, dolazilo je do određenih zastoja i grešaka pri unosu podataka.
Uz izvinjenje korisnicima, napominju da će oni koji su dobili račune bez očitanog stanja dobiti ispravke računa od snabdevača. Sve uplate sa popustom do 5. septembra tek će se videti na septembarskim računima.
 
"Novim očitavanjem koje je počelo 1. oktobra biće ispravljene i eventualne greške i snabdevač će dostaviti korekciju računa korisnicima. Sve reklamacije na račun podnose se snabdevaču, koji i izdaje račune. Za korisnike koji žele lično da podnesu reklamaciju, u zgradi Elektrodistribucije Srbije u Novom Sadu otvoreno je još sedam dodatnih šaltera i značajno povećan broj zaposlenih za obradu reklamacija", kažu u EDS.
EDS će sa povećanim brojem šaltera raditi i u narednim danima kako bi se skratilo vreme čekanja ispred šalter, zaključuju u Elektrodistribuciji. 
 
Podsetimo, Novosađani se mesecima suočavaju sa problemima u vezi sa računom za strujom. Osim kašnjenja samih računa, građanima su počeli da pristižu nerealno veliki računi, kao i navodni prethodni dugovi.
  • Detelinara

    03.10.2024 12:11
    Takoc
    Daš krimosu da krade, pa kad pretera, onda kao izvinjenje. Takoc!
    Do sledeće kradje.
  • Djordje

    03.10.2024 12:10
    BIA
    BIA da pohapsi sve gradjane koji su se zalili na racune za struju i problem resen!!
  • potrosac

    03.10.2024 12:09
    krivicno delo
    U komentarima se spominju ostavke.Kakve ostavke krivicno
    delo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti