360° priča: Prodavci magazina Liceulice su među Novosađanima - ovo je priča o jednom od njih

Novi Sad je jedan od gradova u kojima se prodaje magazin Liceulice. Novine možete kupiti od uličnih prodavaca, a Boris Danilovac je jedan od njih. Ovo je priča o njemu.
360° priča: Prodavci magazina Liceulice su među Novosađanima - ovo je priča o jednom od njih
Foto: 021.rs
Portal 021.rs pokreće serijal od pet priča koje će ispričati uz pomoć 360° tehnologije. 
 
Na svojim uređajima videćete centar Novog Sada i pokretanjem kursora moći ćete da pronađete Borisa Danilovca, prodavca magazina Liceulice i člana Udruženja Patrija.
Boris ima 42 godine, a iskustvo u Patriji i kroz prodavanje Licaulice pomoglo je u njegovom životom sa depresijom. Voli fudbal, voli sociologiju, a Novosađani često mogu da ga sretnu kod Bazara i u Dunavskom parku.
 
U magazinu Liceulice možete da čitate kvalitetno novinarstvo, a pola zarade od svakog primerka odlazi upravo prodavcima.
Pogledajte prvu 360° priču i pročitajte šta Boris ima da kaže.
 
Produkcija: Virtualia Srbija
  • bns

    04.10.2024 11:28
    lep članak
    Veoma je lepo što pišete o ovim ljudima koji prodaju Lice ulice.
    Odnos prema njima je test naše dobrote i saosećanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti