FOTO: Opet neko razbija automobile na Novom naselju

Automobili na Novom naselju su sinoć ponovo razbijani. Na meti su, opet, bila stakla na prozorima.
FOTO: Opet neko razbija automobile na Novom naselju
Foto: Screenshot (Instragram/Serbialive_novisad)
Na društvenim mrežama objavljena je fotografija razbijenog stakla na automobilu, uz komentar da je više vozila oštećeno.
Identična stvar se desila i prošle nedelje, u subotu 28. septembra, kada su takođe uništeni prozori na automobilima na Novom naselju, a iste večeri su se razbijali prozori vozila i na Limanu.
Takođe, tokom te noći su izgoreli i automobili na drugoj lokaciji na Novom naselju, o čemu je 021.rs prethodno pisao.

Više o svemu tome na OVOM LINKU
 
Sve su češći ovakvi problemi u gradu, demolirana su vozila i na Limanu, krali su se bicikli, dvojica mladića bacila su Molotovljev koktel na "Korpu", a desila se i filmska potera za automobilom u kojem su bili mladići koji su krali po Kisaču.
 
Portal 021.rs je pisao o svim ovim događajima, a sumiranje te burne nedelje pročitajte na OVOM LINKU.
  • Kuku lele

    04.10.2024 15:56
    Navijaci koji se slobodno okupljaju u parku u Bate Brkica na Novom naselju kod skole Milan Petrovic
  • @Dušan

    04.10.2024 15:54
    Vi ne biste prepoznali nezadovoljstvo naroda i nepostojanje pravosudnog sistema cak i da Vas opale po nosu. I da jeste, to je samo tikitok izazov kao sto je za Vas izazov prihvatiti cinjenicu gde zivite i svojim nezrelim komentarima ciniti tu sredinu jos groznijom.
  • Stanko

    04.10.2024 15:48
    Politika konfuzije i rezultati
    Samo na taj način, pravljenjem nevolja državljanima i SKRETANJE PAŽNJE sa značajnih za NJIH, mogu da putem šaranja, zastava, inflacije, uništavanja obrazovanja, kulture, medicine, pravljenja parkinga, dizanje zgrada na sve strane, i pranje novca, cirkus od EPS računa za struju ( bolje je bilo pod Elektrovojvodinom), mogu da rade šta hoće, pa BOJKOTUJTE I OVO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti