PIŠITE NAM: Koliku podršku imate od države u odgajanju deteta sa invaliditetom?

Deca sa invaliditetom su kategorija društva o kojoj se najmanje priča, a odrastanje u ovom sistemu ključno je za njihov rast i razvoj.
PIŠITE NAM: Koliku podršku imate od države u odgajanju deteta sa invaliditetom?
Foto: 021.rs
Portal 021.rs pisaće upravo o problemima sa kojima se deca sa invaliditetom i njihovi roditelji i staratelji, svakodnevno suočavaju u Novom Sadu, odnosno Srbiji.
 
Teme koje planiramo da pokrijemo su školovanje dece sa invaliditetom u specijalnim i redovnim školama, pristupu ličnim pratiocima, lečenje, (ne)prilagođenost ulica i javnih objekata deci sa invaliditetom, diskriminacija sa kojima se suočavaju, ali i socijalna (ne)sigurnost porodica i podrška države na ovom putu.
Međutim, tu nam je potrebna i vaša pomoć.
 
Ukoliko ste roditelj ili staratelj deteta sa invaliditetom, želimo da čujemo vašu priču.
U upitniku koji se nalazi pred vama je nekoliko pitanja u vezi sa životom i odgajanjem dece sa invaliditetom. Želimo da istražimo ovu temu i vaše iskustvo bi nam bilo dragoceno.
 
Vaši podaci su zaštićeni, upitnik je anoniman, a uvid u odgovore ima isključivo redakcija 021.rs. 
 
  • nisam dete nego penz

    04.10.2024 19:01
    -oner ali ću reći
    da invalidi u ovoj bestragiji nemaju apsolutno nikakvu podršku nazovi države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti