Novosadski brend u srcu Beograda: Vodimo vas u virtuelnu turu kroz najluksuzniji hotel

Novosadska grupacija Prezident, u sklopu koje posluju Prezident hoteli, izgradila je najluksuzniji hotel ranga 5 zvezdica u Beogradu.
Novosadski brend u srcu Beograda: Vodimo vas u virtuelnu turu kroz najluksuzniji hotel
Foto: Prezident Hotel

Dokaz kvaliteta je i nagrada za najluksuzniji hotel za 2023. godinu, na prestižnom događaju CRE Awards. 

Prezident Palace je smešten na Dorćolu, u prestižnoj gradskoj četvrti, u srcu svih dešavanja, na samo par minuta hoda od Narodnog pozorišta, Knez Mihailove ulice, Narodnog muzeja, Botaničke bašte Jevremovac, boemske četvrti Skadarlija i Kalemegdana.  
 
Hotel je jedinstven u Srbiji po "The Roof" oazi u okviru koje je smešten infiniti otvoreni bazen koji se nalazi na desetom spratu objekta i sa koga se pruža panoramski pogled na ceo Beograd. 
U okviru hotela, osim soba, postoji i predsednički apartman Luj 16. koji se ubraja u najbolje apartmane u ovom delu Evrope. Takođe postoji i spa centar sa zatvorenim bazenom, pratećim sadržajima i VIP (privatan) spa centar koji se prostire na 1.000m2. 
 
 
Kristina Bošnjak, generalna menadžerka Prezident Hotels grupacije veruje da prepoznavanje kvaliteta i potencijala čine krucijalnu ulogu u uspehu jedne kompanije, bez obzira na granu u kojoj posluje. 
 
 
Prezident kompanija već godinama unazad ulepšava ulice Beograda, Novog Sada i drugih gradova svojim impozantnim objektima sa velelepnim fasadama, a Bošnjak ocenjuje da je ovim projektom u Beogradu zaokružen 25-ogodišnji ciklus Prezident grupacije na prostoru Srbije.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti