SSP ministarki energetike: Odmah vratite novac Novosađanima koji su oštećeni računima za struju

Stranka slobode i pravde smatra licemernim izjave ministarke Dubravke Đedović Handanović o rešavanju problema sa računima za struju u Novom Sadu.
SSP ministarki energetike: Odmah vratite novac Novosađanima koji su oštećeni računima za struju
Foto: 021.rs

Kako poručuje predsednik Gradskog odbora SSP-a Vladimir Vrsajkov, "dok vlast EPS uništava godinama, a Novosađane muči i potkrada od prošle zime, vi nas ubeđujete da je povećanje broja šaltera za reklamacije rešilo problem".

"Dok su našim sugrađanima mesecima unazad stizali računi od po 100 hiljada dinara za stanove manje od 30 m2, sedeli ste skrštenih ruku. Mislite da će problemi sa skupim softverom, koji retko kada nešto očita ili nesposobnosti SNS navijača Bosketa da obezbedi obilazak svih brojila, da nestane ako vi to tako proglasite u medijima? Usput obećavate nekakav povraćaj novca, ali povraćaj samo onima kojima baš oni, vaši koji su ih prevarili i pokrali, izdaju potvrdu da su pokradeni i time opet otvarate mogućnosti za nove naprednjačke zloupotrebe. Zato prestanite da nas obmanjujete", dodaje Vrsajkov.

SSP traži da se "bez uslovljavanja odmah vrati novac svim Novosađanima koje su oštećeni". 
 
"Odlično znate svi vi u SNS-a ko su ti građani. Takođe prestanite i da relativizujete broj oštećenih građana na, kako kažete, samo 0,4 odsto. Već procenat od 10 odstvo opozicionih odbornika u Skupštini Novog Sada, koji su i sami žrtve ove krađe vašeg režima, govori koliko su vam brojevi daleko od istine. Znajući koliko ste uništili sistem nekadašnje Elektrovojvodine, Novosađani sumnjaju i da bi vaši skupo plaćeni ortaci iz Norveške mogli išta popraviti. Oporavak zahteva velike promene, a vaša ostavka bi svakako bila korak u dobrom pravcu", zaključuje Vrsajkov.
  • predrag

    07.10.2024 13:21
    Bolje nemojte nista da menjate, uvodite novine (iako je to vladi unosno $$) jer ste nesposobni i postojece da odrzite
  • Zla...

    07.10.2024 13:21
    A stres?
    Znate li koliki stres doživi potrošač kad pogleda u neispravan, visok račun?
    Onda pokušava da dokaže da to nije tako, naravno bezuspešno, stojeći u redovima, odsustvujući sa posla, trpeći šikaniranje bahatih službenika, pisanje prigovora ... na kraju "dizanje ruku" od svega i plaćanje abnormalo visokog iznosa da ga "idioti" ne isključe !!!
    Sve i da im se vrati novac, kako da budu obeštećeni za maltretiranje ?!? Ko će to da im plati?
  • Arkadije

    07.10.2024 13:20
    Otpis
    Građani koji su redovno plaćali a dobili uvećan raču. Taj uvećan iznos treba jednostavno da se otpiše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti