Na Svetski dan borbe protiv beskućništva: Poseban program Kuhinje solidarnosti Novi Sad

Kuhinja solidarnosti Novi Sad u četvrtak, 10. oktobra obeležava Svetski dan borbe protiv beskućništva.
Na Svetski dan borbe protiv beskućništva: Poseban program Kuhinje solidarnosti Novi Sad
Foto: Pixabay (ilustracija)
Biće organizovano zajedničko kuvanje na kom će se obroci podeliti korisnicima Kuhinje, kao i drugim prolaznicima i učesnicima događaja. 
Tom prilikom će biti podeljeni flajeri sa informacijama o usluguma koje su ljudima u situaciji beskućništva dostupne u Novom Sadu, kao i otvoreni razgovor sa članovima i volonterima organizacija koje imaju dodira sa pomaganjem socijalno ugroženim grupama. 
Kuhinja solidarnosti Novi Sad poziva sve zainteresovane da dođu na događaj kako bi zajedno pomogli onima koji nemaju, kao i to da nauče o načinima solidarnosti sa ljudima u situaciji beskućništva i da podele iskustva u pomaganju ovoj grupi.
 
Događaj će početi u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti