ANKETA: Sumnjate li u ispravnost računa za struju?

Sve više potrošača ulaže reklamacije EPS-u zbog sumnje u ispravnost računa za struju.
ANKETA: Sumnjate li u ispravnost računa za struju?
Foto: 021.rs

Građani su prijavljivali račune koji nisu uvećani samo zbog poskupljenja struje, već i zato što je očitavana nerealna i znatno uvećana potrošnja. 

Ako smatrate da je Vaše brojilo pogrešno očitano ili da pokazuje nerealnu potrošnju struje, popunite kratku anketu koju BIRN objavljuje u saradnji sa Efektivom.

Ukoliko želite da razgovarate sa novinarima, ostavite svoje podatke i novinari BIRN-a će Vam se javiti. Lične podatke koje podelite sa BIRN-om biće tajni i neće biti objavljivani bez Vaše jasne saglasnosti.
 
  • 021

    07.10.2024 17:07
    Podrska za 021 zato sto svakodnevno vrsite pritisak u javnosti. Treba da nastavite tako iako sam ja imao samo problem 2 meseca zbog neocitavanja , ali prigovori su bili usvojeni, dajem svoju potpunu podrsku.
    U ovoj zemlji se sva zivotna pitanja resavaju samo kad se nesto predoči očima javnosti.
  • Ljiljana

    07.10.2024 16:46
    Sama očitavam i javim im stanje. Jedino zato je i račun ok.
  • Milan

    07.10.2024 16:16
    Svakog 1og u mesecu fotografisem stanje, za sada me nisu krali ali znam ljude koje jesu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti