U petak i subotu izmena saobraćaja u centru Novog Sada, razlog - biciklistička trka

Režim saobraćaja biće izmenjen u petak, 11. oktobra i subotu, 12. oktobra u centru Novog Sada zbog Međunarodne biciklističke "Trke kroz Srbiju".
U petak i subotu izmena saobraćaja u centru Novog Sada, razlog - biciklistička trka
Foto: 021.rs
Režim saobraćaja menjaće se u dve etape:
 
Etapa 1 - privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u Ulici Futoška i zabranjen saobraćaj u Jevrejskoj ulici i na Bulevaru Mihajla Pupina od Jevrejske ulice do Ulice Jovana Đorđevića dok grupa takmičara ne prođe ovu deonicu. Na Bulevaru Mihajla Pupina od ulice Žarka Zrenjanina do Jovana Đorđevića privremeno će biti zabranjen saobraćaj u petak, 11. oktobra od 14.30 do 16 časova.
Etapa 2 - privremeno će biti zabranjen saobraćaj na Bulevaru Mihajla Pupina od Ulice Žarka Zrenjanina do Ulice Jovana Đorđevića u subotu, 12. oktobra od 11 do 12.15 časova. Zabrana važi i za Uspensku, Šafarikovu, Ulicu Jovana Subotića i Temerinsku ulicu od Kisačke do Venizelosove sve dok takmičari ne prođu ovu deonicu. Kako takmičari prođu određenu trasu, tako prestaje privremena izmena režima saobraćaja. 
Saobraćaj će se u obe etape odvijati i kontrolisati uz pomoć saobraćajne policije.
 
Takođe, u petak, 11. oktobra od 14.30 do 16 časova i u subotu, 12. oktobra od 11 do 12.15 časova promeniće se i trase autobusa GSP-a na linijama 3, 3A, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.
  • Baby Driver

    09.10.2024 13:06
    Kad krenu dežurni kukači kojima smetaju biciklisti u saobraćaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti