Za ustanove socijalne zaštite u Vojvodini izdvojeno 480 miliona dinara

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku Predrag Vuletić dodelio je ugovore u vrednosti od 480 miliona dinara direktorima ustanova socijalne zaštite sa teritorije Vojvodine.
Za ustanove socijalne zaštite u Vojvodini izdvojeno 480 miliona dinara
Foto: 021.rs
Pokrajinska vlada je prenela da je Vuletić ocenio da je dodela tih sredstava "duboko human čin" koji odražava posvećenost i kojim, kako je naveo, pokazujemo brigu i solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Precizirao je da se ta pomoć odnosi na starije, decu bez roditeljskog staranja, osobe sa invaliditetom, socijalno ugrožene porodice i mnogim drugima.
"Naša odgovornost je da im pružimo podršku, dostojanstvo i priliku za bolji život", izjavio je Vuletić.
 
Dodaje se da su ta sredstva deo kontinuiranog napora sekretarijata da se unapredi sistem socijalne zaštite u koji su do sada uložene gotovo tri milijarde dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti