Kreni-Promeni sutra performansom ispred Elektrovojvodine: Zavrtite "točak sreće" EPS-a

Novosadski Kreni-Promeni održaće performans ispred zgrade Elektrovojvodine (Bulevar Oslobođenja 100) u četvrtak, 11. oktobra od 16 do 18 časova.
Kreni-Promeni sutra performansom ispred Elektrovojvodine: Zavrtite "točak sreće" EPS-a
Foto: 021.rs
Kako najavljuju, prirediće "simboličnu" akciju zbog suludih računa za struju.
 
"U želji da skrenemo pažnju na ozbiljan problem nasumičnog i drastično uvećanog obračuna računa za struju, organizujemo performans pod nazivom "Točak sreće EPS-a". Građani će imati priliku da zavrte točak sreće i "saznaju" koliko će morati da plate za račune - kao simbol apsurdne nepredvidivosti koju EPS primenjuje u obračunu", dodaju u saopštenju.
Na točku sreće, kako napominju, iznosi će varirati od simboličnih 500 dinara do čak 1.000.000 dinara, kako bi se ismejao način na koji EPS dostavlja račune, kao da je reč o lutriji, a ne o sistemu koji bi trebalo da bude transparentan i odgovoran.
Organizatori pozivaju građane da dođu, kako bi zajednički podigli svest o ovom problemu kroz satiru i humor i ukazali na neophodnost hitnih promena u radu Elektroprivrede Srbije.
  • /(r)

    09.10.2024 22:39
    /
    petformans, oni prave performans za protest!
    pa da li ste vi normalni?

    bas ce performans da smanji racune.
  • Mile

    09.10.2024 21:47
    Dajte neku mail adresu da Vam pošaljem moj račun za septembar koji mi se pojavio na portalu. Potpuno nenormalan način obračuna sa nekim nasumičnim brojevima za utrošak.
  • Hgafahj

    09.10.2024 21:37
    Čudi me da ih neko ne gađa jajima, mislim EPS. Gubitaska firma koja hrli u ruke stranom investitoru a onda ce ogromne cene struje postati nasa realnost. Inflacija nenormalna, postace jos nenormlanija.. To je kad zaposlis mesare i frizere u Elektrovojvodinu. Hajde da ne zaboravimo kako su mesari, frizeri, maseri, kuvari, nezaposleni, došli do pozicija u Elektrovojvodini a da ne pričamo dalje. To svi znamo, a znamo i kako je unutrašnja kontrola uhvatila neregularnosti..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti