VIDEO Performans "Kreni-promeni" ispred EPS-a u Novom Sadu: "Zavrti točak - osvoji račun"

U performansu aktivista pokreta Kreni-promeni, ispred zgrade EPS-a na Bulevaru oslobođenja, građani su imali priliku da zavrte točak sreće i saznaju "koliko će morati da plate račune".
VIDEO Performans "Kreni-promeni" ispred EPS-a u Novom Sadu: "Zavrti točak - osvoji račun"
Foto: 021.rs
Na točku sreće iznosi su bili od 500 pa do milion dinara, a cilj akcije je, kako kažu iz "Kreni-promeni", da se skrene pažnja i ukaže na problem računa za struju.
"Ovaj točak sreće na jedan satiričan i simboličan način prikazuje kako se u stvari EPS ophodi prema građanima i kako obračunava račune, a to je - zavrti točak i kako kome, gde ispadne", kaže za 021.rs Dragana Jovović, članica pokreta "Kreni-promeni".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

 
Ona dodaje da je "obračunavanje računa u potpunosti bez reda, bez ikakve logike i smisla".

Iz pokreta ističu da su želeli da ismeju način na koji EPS dostavlja račune, kao da je reč o lutriji, a ne o sistemu koji bi trebalo da bude transparentan i odgovoran.

  • Joca

    10.10.2024 18:02
    Interesantan gest, ali isti niko iz EPS-a nije ni primetio. Nastaviće oni po svome.
  • Cubi

    10.10.2024 17:52
    Verujem da takav identicni tocak ima eps kad obracunava..
  • adzijans

    10.10.2024 17:49
    ElektroVojvodina
    Nikakav performaNS ne treba. ElektroVojvodina je vlasništvo građana Vojvodine i dok je tako bilo, reklamacije su bile minimalne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti