Novosadski penzioneri za vikend na Sajmu: Osim zabave i druženja mogu da provere i zdravlje

Sajam posvećen najstarijim Novosađanima pod sloganom "Za bezbrižnu starost" održaće se tokom vikenda na Novosadskom sajmu.
Novosadski penzioneri za vikend na Sajmu: Osim zabave i druženja mogu da provere i zdravlje
Foto: 021.rs
Kapije sajma biće otvorene u subotu, 12. oktobra i nedelju, 13. oktobra za penzionere i ostale zainteresovane posetioce.
Organizatori navode da je cilj manifestacije da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme.
 
"Cilj je da se naši najstariji sugrađani druže i zabave, da provere svoje zdravlje, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode, i usluge, namenjene isključivo njima", navodi novosadski Dom zdravlja.
Osim zabave i druženja, penzioneri će na sajmu moći da provere i svoje zdravlje.
 
"Svi zainteresovani penzioneri i posetioci sajma moći će da provere nivo šećera u krvi, visinu krvnog pritiska, indeks telesne mase i EKG", dodaju u DZ.
Navodi se da će ekipe Preventivnog centra i Službe kućnog lečenja i nege Doma zdravlja "Novi Sad" dežurati na sajmu penzionera u subotu, 12. oktobra i u nedelju, 13. oktobra od 10 do 16 časova.
  • Mirko

    11.10.2024 13:40
    Dragi mili naši
    da nam još dugo glasate za vlast uz 2 paštete, kilo brašna i litar ulja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti