Festival mentalnog zdravlja počeo u Novom Sadu: "Zašto se (ne)menjamo?

Novosađanima će do 20. oktobra na raspolaganju biti više od 40 psiholoških radionica, od odnosa prema promenama u društvu, preko suočavanja sa prokrastinacijom do psihološke otpornosti "za poneti".
Festival mentalnog zdravlja počeo u Novom Sadu: "Zašto se (ne)menjamo?
Foto: Pixabay
Festival mentalnog zdravlja održava se i u Sremskim Karlovcima.
 
Predavanje o uticaju društvenih mreža na mentalno zdravlje i o "iskrivljenoj realnosti, biće održano danas u 17 časova u prostorijama Crvenog krsta u Sremskim Karlovcima u Pupinovoj ulici broj 16.
 
Organizatori pozivaju zainteresovane da se prijave na e-mail adresu: sremskikarlovci@redcross.org.rs jer je broj učesnika ograničen.
U subotu, 12. oktobra u Omladinskom savezu udruženja OPENS na Bulevar despota Stefana 5, održaće se radionica na otvorenom, na kojoj će psihološkinje Snežana Alargić i Marija Đurđević provesti učesnike kroz niz vežbi i tehnika opuštanja. 
 
Kako je saopšteno, psihološkinje će sa učesnicima razgovarati o ličnim vrednostima, osvešćivanju unutrašnjih želja i potreba, i učenju o tome kako da se fokus sa prošlosti i budućnosti preusmeri na sadašnjost. Na ovu radionicu možete se prijaviti putem mejla jer je broj mesta mesta ograničen: prirucnikzaprezivljavanje@gmail.com

Sadržaji 9. Festivala mentalnog zdravlja su besplatni i otvoreni za javnost, a program je dostupan OVDE:

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti