GP "Bravo": Haos na novosadskim ulicama zbog nesposobnosti vlasti

Građanski pokret "Bravo" je saopštio da su građani Novog Sada "ponovo postali žrtve nesposobnosti Srpske napredne stranke i njihovog neuspeha da organizuju čak i osnovne javne događaje".
GP "Bravo": Haos na novosadskim ulicama zbog nesposobnosti vlasti
Foto: 021.rs (arhiva)
Podsećaju da je "održavanje biciklističke trke danas paralizovalo čitav grad, ostavljajući Novosađane zarobljene na bulevarima, ulicama i autobuskim stanicama, bez mogućnosti da obavljaju svakodnevne obaveze".
 
Dodaju da "posebno zabrinjava činjenica da je nastavak trke najavljen za subotu, čime se dodatno produžava agonija građana". 
Navode da su "ulice bile blokirane satima nakon prolaska biciklista, bez ikakvog obaveštenja o vremenskom okviru normalizacije saobraćaja".
 
"Tako nešto je nezamislivo u bilo kojoj uređenoj zemlji, gde se saobraćaj brzo obnavlja nakon sličnih manifestacija. Međutim, u Novom Sadu, vlast Srpske napredne stranke očigledno nije sposobna da organizuje događaj bez izazivanja potpunog haosa", saopštava GP "Bravo".
 
Takođe, podsećaju da se u nedelju održava Novosadski maraton, koji, kako kažu, "preti da stvori novi talas problema ukoliko se vlasti na vreme ne pripreme". 
 
"Građani više ne mogu da trpe neorganizovanost i nebrigu naprednjačke vlasti koja je očigledno nesposobna da omogući normalan tok saobraćaja tokom javnih događaja", navodi GP "Bravo".
  • maliVUK

    11.10.2024 20:46
    Za nauk ovima iz GP Bravo,a i za celu opoziciju.....e tako se blokira Novi Sad i okolina.....rekoše iz SNS-a,pa sad učite od profesionalaca.
  • Zebra

    11.10.2024 20:41
    Nisu znali da je petak…
  • Dara

    11.10.2024 20:24
    Preteraste ga baš baš
    Ima li išta u ovom gradu da se dešava a da za to ne okrivljujete postojeći režim ? Smanjite malo svoj doživljaj , budite bar malo realni .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti