Kako iskoristiti slobodno vreme na najbolji način: Programiranje za decu u Logiscool-u

Ukoliko tražite način da vaša deca produktivno iskoriste slobodno vreme, Logiscool je osmislio rešenje.
 Kako iskoristiti slobodno vreme na najbolji način: Programiranje za decu u Logiscool-u
Foto: Logiscool
Ova škola nudi kurseve programiranja koji će probuditi kreativnost i oduševiti polaznike svih uzrasta. 
 
Programi uključuju uzbudljive oblasti poput Programiranja i Unity-ja, a na kraju svakog kursa deca dobijaju međunarodno priznat sertifikat.
Ova jedinstvena, akreditovana ustanova pruža deci priliku da, u podsticajnom okruženju, dinamičnoj nastavi i uz podršku stručnjaka iz svojih oblasti nauče, da koriste savremene tehnologije.
 
I ne samo to - polaznici "Logiscool" uče kako da razmišljaju algoritamski, kao i da razvijaju neka od znanja sadašnjice i budućnosti, što će im doneti zadovoljstvo u budućoj karijeri.
Kursevi za decu od šest do 18 godina
 
Bilo da dete ima šest ili 18 godina, postoji kurs prilagođen njegovim interesovanjima i nivou znanja. 
 
Roditelji i deca mogu birati između više kurseva, pažljivo kreiranih kako bi podstakli kreativno razmišljanje i logičke sposobnosti.
 
Koji kurs odabrati?
 
Programiranje
 
Ovaj kurs je idealan za početnike, ali i za one koji žele da unaprede svoje znanje. Kroz interaktivne i zabavne lekcije, deca uče osnovne principe programiranja i stiču veštine koje će im koristiti u budućnosti. Program razvija analitičko razmišljanje i podstiče kreativnost.
 
Unity
 
Deca će naučiti osnove gejm dizajna koristeći jedan od najpopularnijih softvera za razvoj video igara – Unity. 
 
Kroz praktične projekte, polaznici će kreirati svoje prve igre i dobiti uvid u profesionalni svet razvoja igara.
 
Kako da se prijavite?
 
Za dodatne informacije o kursu ili prijavi, kontaktirajte školu putem mejla aleksandra.balazevic@logiscool.com ili telefonom 061/31-88-111
 
Više informacija možete pronaći i na Logiscool sajtu OVDE. Zapravite ih i na Instagramu i Fejsbuku i budite u toku sa aktuelnostima.
 
Priključite se novom semestru i zajedno sa zanimljivim kolektivom i kolegama istražite svet programiranja.
 
Upoznaj Logiscool
 
Logiscool je najpriznatija svetska škola programiranja i kodiranja za decu.
 
Misija škole jeste da pripremi decu od šest do 18 godina za poslove budućnosti i da ih nauči kako da bezbedno, svrsishodno  i uspešno koriste moderne tehnologije i razviju jednu od najvažnijih veština 21. veka – digitalnu pismenost.
 
Logiscool radi po akreditovanom nastavnom planu i programu, koji ovu školu izdvaja od ostalih škola programiranja u Srbiji, a za čiji način rada i pedagošku vrednost dobili su odličnu ocenu od strane Educational Alliance Finland.
 
Programiranje pomaže deci i tinejdžerima da razviju analitičko mišljenje, kreativnost sposobnost rešavanja problema, ali i da podignu samopouzdanje, zbog čega polaznici Logiscool škole brže napreduju i u ostalim oblastima poput matematike, engleskog jezika, fizike, likovne kulture.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti