"Lingua" upisuje nove polaznike: Učenje jezika na zabavan i edukativan način za sve uzraste

Centar stranih jezika "Lingua", jedan od prvih ovakvih škola u Novom Sadu, upisuje nove polaznike i polaznice na njihove kurseve.
"Lingua" upisuje nove polaznike: Učenje jezika na zabavan i edukativan način za sve uzraste
Foto: Centar stranih jezika "Lingua"
U ovom centru se održavaju standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i ruskog jezika.
 
Centar stranih jezika "Lingua" nalazi se u Železničkoj 36, u samom centru grada, gde postoji još od 1993. godine.
Učenje jezika koje ova škola nudi radi se u malim grupama, sa maksimalno osam polaznika, a časovi su namenjeni za sve generacije.
 
Direktorka centra "Lingua" Ivana Macedonić Eremić kaže da se u najmlađim grupama radi sa decom od četiri godine i starije.
 
"U ovim grupama nam je cilj da deca pre svega zavole strani jezik, da im jezik uđe u uši i postanu bilingvalni tako što će ga od ranog uzrasta usvajati i pričati. Negde u predškolskom uzrastu dolazi do opismenjavanja", kaže ona.
Dodatno, postoje i kursevi za osnovce nižih razreda, za tinejdžere, kao i posebne grupe sa srednjoškolcima i sa odraslima.
 
Važno je, dodaje Macedonić Eremić, i to što su polaznici u ovoj školi usklađeni i po nivou znanja, ne samo prema uzrastu.
 
"Ovakva mogućnost postoji samo u dovoljno velikim školama, a mi u Centru stranih jezika 'Lingua' obraćamo puno pažnje na napredak svake osobe pojedinačno", kaže ona.
 
  
Foto: Centar stranih jezika "Lingua"
 
Ističe i da se prednost ove škole svakako ogleda i u stručnim i posvećenim predavačima, što dokazuje i to što "Lingua" godinama ima stalno zaposlen kadar.
 
"Ovo je veoma značajno i za same polaznike jer se kod nas ne dešava da se profesori konstantno menjaju. Predavači su motivisani da svoje znanje na adekvatan i zabavan način prenesu polaznicima. Među sadašnjim profesorima imamo i nekadašnje učenike ove škole koji su svoje znanje upravo stekli kod nas", dodaje Macedonić Eremić.
 
Ono što posebno ističe kao uspeh Centra za strane jezike "Lingua" jeste i to što njihovi polaznici ostvaruju najbolje rezultate na Kembridž ispitima, sa prolaznošću i do 100 odsto u svakom roku.
Osim samog učenja u grupama, u ovom centru se redovno organizuju i posebne aktivnosti za polaznike. Tako se prave Halloween večeri, na kojima se polaznici i druže i uče, a takođe se tokom leta organizuje i škola engleskog jezika u Londonu za decu i odrasle.
 
Upis novih polaznika Centra za strane jezike "Lingua" je u toku, a za više informacija možete im se javiti na brojeve 021/66-16-818 i 065/842-16-36, ali i pogledati SAJT, Fejsbuk ili Instagram profile škole.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U nedelju 22 stepena

U Novom Sadu će u nedelju ujutro biti oblačno i sveže, a u toku dana toplije, sa slabim ili umerenim vetrom.