Završeni radovi u Futoškoj ulici, a uskoro i oni u Novosadskog sajma

Završeni su svi radovi u Futoškoj ulici, a pre roka će za saobraćaj biti otvorena i ulica Novosadskog sajma, gde se radovi završavaju do 15 sati, najavio je JKP "Put".
Završeni radovi u Futoškoj ulici, a uskoro i oni u Novosadskog sajma
Foto: JKP "Put"
U obe ulice je popravljen kolovoz i bilo je predviđeno da zbog opsežnih radova zabrana odvijanja saobraćaja traje do petka, 18. oktobra. 
 
U Futoškoj je urađena popravka kolovoza u desnoj traci, od broja 27 do raskrsnice sa Ulicom braće Ribnikar, a u ulici Novosadskog sajma obnovljena je kolovozne konstrukcije i završni sloj asfalta od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice. 
Pored toga, u Koledarskoj ulici u Veterniku izvode se pripremni radovi za popravku kolovoza asfaltom, kao i ulicama Donje provalije i Ružin venac u Bockama, dok je u ulici Lepe Kate, posle višednevnih pripremnih radova počela ugradnja novog asfalta.
Na Bukovačkom putu, kao i u ulicama Hadži Đerinoj, Alberta Ajnštajna i Bate Brkića popravljen je kolovoz, a u produžetku ulice Uroša Predića u Futogu, i delu ulice Dragoslava Srejovića u Veterniku popravljen je tucanički kolovoz. 
 
U ulici Seljačkih buna raskopane površine dovedene su tehnički ispravno stanje, zaključuje JKP "Put".
  • Mile

    17.10.2024 15:30
    Najveca rupa u Novom Sad
    U traci pored koja nije uradjena je bukvalno najveca rupa/ulegnuce u Novom Sadu!
  • Vladimir

    17.10.2024 14:31
    Svaka čas
    A i naradiše se!
  • da li su

    17.10.2024 14:18
    uradili
    i ono ulegnuce u drugoj traci kod semafora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti